12.2 C
Rīga
piektdien, 26 aprīlis, 2024

Kāda ģimene sagaida katru Zodiaka zīmi

 

kks

Lai nenošautu greizi, labāk salīdzināt…

Auns

Sieva: Viegli iemīlieties, ātri atdziestat. Bet, ja jūs esat iemīlējusies pa īstam, tad arī šī mīlestība nodzīvos visu mūžu. Jūs esat spējīga vīrieti virzīt uz panākumiem. Saskarē ar Auniem vajadzētu saglabāt taktiskumu, jo Auni ļoti tiecas apvainoties.

Vīrs: Par gudriem Aunus var sākt saukt tuvu pie 30 gadiem, turuklāt viņi ir pievilcīgi, un pēc vārda kabatā viņiem nav jāmeklē. Viņu sievas vienmēr ir uz pjedestāla. Tomēr viņiem mazdrusciņ pietrūkst stingruma, nedaudz impulcīsi, bet tas nepavisam nav traki.

Vērsis

Sieva: Viegls un ļoti praktisks raksturs ir visiem Vēršiem. Viņa būs laba saimniece, rūpīga. Šķirties ar viņiem, ja viņi paši to nevēlas, ir pat ļoti grūti, jo laulība viņiem ir visai svarīga lieta un nebūšanas šeit atgadās pavisam reti.

Vīrs: Laulības viņam vienmēr ir pirmajā vietā. Šie vīri vienmēr ir uzticīgi, lojāli, īsti saimieki savās mājās un savā dzīvē.

Dvīņi

Sieva: Dvīņi-sievas ir ļoti sievišķīgas un radošas. Pirmajā vietā vienmēr ir mīlestība un skaistums. Brīnišķīgas mātes, atdos visu sava bērna dēļ.  

Vīrs: “mīlestība ir spēle”, tas arī ir viss, kas ir jāzin par Dvīņu vīriešiem. Patīk paflirtēt, un viņu izcilais intelekts viņiem tajā palīdz.

Vēzis

Sieva: Ideāla laulātā un māte. Visbiežāk bērni viņai ir pirmajā vietā, pat svarīgāki par vīru. Lieliskais saimnieces un kaislīgas mīļotās.

Vīrs: Dzīvei bez mīlestības nav jēgas, tā domā vīrieši Vēži. Kaisle un jūtas ir pāri visam…Ļoti uzticami. Dažreiz pārlieku taupīgi.

Lauva

Sieva: Pievilcīgas saimnieces, kulināres. Kaislīgas gultā. Bet viņām ir augstas augstas prasības materiālajai labklājībai. Labi jūtas lielās istabās.

Vīrs: Romantiski, bet net prasa pret sevi pilnīgu un bezierunu dievināšanu. Patīk sarūpēt dāvanas un šajā lietā neskopojas.

Jaunava

Sieva: Vienmēr analizē, arī emocijas tiek analizētas. Iespējams, ka ir pārāk aizrāvušās ar savu veselību un tīrību mājās. Racionālas it visā.

Vīrs: Izteikti pretrunīgi, auksti un sentimentāli. Kritiku necieš ne acu galā. Bieži pārlieku apbrīno savas sievas.

Svari

Sieva: Sentimentāla un sievišķīga. Dievina, kad viņu cildina. Ja nesaņem to, ko vēlas, tad ir tieksme krist depresijā. Ārkārtīgi greizsirdīgas. Komfortu mājā bieži aizēno pati mīlestība.

Vīrs: Viens no uzticamākajiem dzīvesbiedriem. Laimīgi, kad tas ir abpusēji, bet ideālajām attiecībām uzliek ļoti augstu latiņu. Ļoti godkārīgi.

Skorpions

Sieva: Dinamiska, ļoti nepatīk vienveidība un plūstoša tecēšana pa dzīvi. Nepiedod krāpšanu, un pareizi dara. Ļoti uzticīga bērniem un vīram.

Vīrs: Viskarstasinīgākais no visiem Visuma pārstāvjiem. Valdonīgi. Mīlestība viņiem ir viss. Īpašnieciski un greizsirži.

Strēlnieks

Sieva: Vismazāk no visiem tiecas pēc romantikas un tās izpausmēm. Partnerim viņas vispirmām kārtām ir labākie draugi. Viesmīlīgas saimnieces. Ciena brīvību un komfortu mājās.

Vīrs: Labsirdīgs un ļoti sabiedrisks. Ļoti patiess, bet mīlestība ne tuvu viņam nav pirmajā vietā. Lieliski tēvi.

Mežāzis

Sieva: Tiecas pēc ietekmes un praktiskuma. Ļoti uzticīgas. Pašas kritizē, bet uz sevi vērstu kritiku nevar paciest.

Vīrs: Ļoti praktiski, bet baidās no vientulības. Dzīves līderi. Cilvēks, kas dara, nevis lieki runā. Var mācēt labi gatavot.

Ūdensvīrs

Sieva: Augstas prasības pret savu dzīvesbiedru, mīl stabilitāti. Lieliskas mātes un saimnieces. Lielāko daļu laika pavada garīgi pilnveidojoties. 

Vīrs: Pēc savas dabas ideālisti. Mīlestībā ir ļoti patstāvīgi un ārkārtīgi uzticami. Viegli iziet uz kompromisu.

Zivis

Sieva: Visa pilnībā atdodas mīlestībai un vīra saprašanai. Uzticīga un lojāla kā neviens cits. Glaimi ir viņu otrais vārds. Mīl garšīgi paēst un ne mazāk garšīgi pagatavot.

Vīrs: Ļoti prasīgi gan fiziskajai, gan garīgai mīlestības sastāvdaļai. Nekad nekomandē un nedara pāri sievai, attiecas pret viņu kā pret balstu. Ieciklējušies uz gultu.  

AVOTS
 

2 KOMENTĀRI

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.