2.9 C
Rīga
sestdien, 27 aprīlis, 2024

Viņš piespieda ar monētu dažus punktus uz plaukstas un mazliet pagaidīja. Rezultāts izrādījās pārsteidzošs!

 

Bioloģiski aktīvie punkti, kas atrodas uz plaukstām, – līdzeklis, kuru grēks neizmantot! Ķīnieši uzskata, ka šie īpašie punkti izvietoti meridiānās, pa kurām cirkulē dzīvības enerģija. Iedarbojoties uz tiem, mēs varam izdziedēt jebkuras saslimšanas!00

Visa tava pasaule ir novietota uz plaukstas, un tie nav tikai tukši vārdi! Šo punktu stimulācija palīdzēja man atbrīvoties no galvassāpēm un hroniska bezmiega. Esmu pārliecināta, šāda vienkārša terapija palīdzēs tev justies daudz labāk.

PUNKTI UZ PLAUKSTAS

  1. Lielais pirksts. Lai iedarbotos uz punktiem spēcīgāk, izmanto vara monētu. Uzspiežot uz punkta uz lielā pirksta, var noregulēt pareizu liesas un kuņģa darbību, tāpat arī tik galā ar depresiju un trauksmes sajūtu.
  2. Rādītājpirksts. Punkti uz rādītājpirksta atbild par sakārtotu nieru darbību un urīnpūsli. Masēt rādītājpirkstu ir noderīgi tiem, kas bieži šaubās un ir pakļauti garastāvokļa maiņām.
  3. Vidējais pirksts. Ja ir problēmas ar aknām un žultspūsli, izmasē vidējo pirkstu! Pārsteidzoši, bet, ja tev šodien ir slikts noskaņojums, vidējā pirksta punktu pastimulēšana ātri pacels noskaņojumu un atgriezīs tev tonusu!
  4. Nospiežot uz zeltneša, tu uzlabosi resnās zarnas un kuņģa darbību. Aktīvos punktus lietderīgi masēt tiem, kam novērotas ādas problēmas un zarnu trakta darbības traucējumi.
  5. Mazais pirkstiņš. Problēmas ar sirdi un mugurkaulu, sāpes kaklā un vēdera pūšanās – viss pāries, ja par ieradumu kļūs uzspiest uz aktīvajiem punktiem, kas izvietoti uz mazā pirkstiņa.

Punkts, kas izvietots plaukstas centrā, palīdzēs tikt galā ar kuņģa-zarnu trakta darbības traucējumiem. Plaukstas gaļīgā daļa atbild par endokrīnās sistēmas labu darbību.

Punktus uz plaukstas iesaka masēt no rīta un vakarā: tas pilnīgi uzturēs tavu veselību. Pie tam, tā ir patīkama procedūra.. . Parādi šo rakstu saviem draugiem, viņi to viennozīmīgi novērtēs!

AVOTS
 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.