-0.1 C
Rīga
sestdien, 20 aprīlis, 2024

Agrīnas cukura diabēta pazīmes, kuras jūs nedrīkstat ignorēt!

 

 

[sociallocker]0

Otrā tipa cukura diabēts šobrīd ir ļoti izplatīta slimība. Diabēta simptomi var viegli tikt nepamanīti.

Diabēts ir ļoti nopietna slimība, kas rada daudzas nopietnas komplikācijas, piemēram, sirds – asinsvadu sistēmas vai neiroloģiskas problēmas, tieši tāpēc – jo ātrāk diabētu diagnosticē, jo labāk.

Pareizs uzturs, fiziskas aktivitātes un zāles palīdzēs turēt diabētu kontrolē un cilvēks, kas cieš no šīs saslimšanas, varēs turpināt dzīvot normālu dzīvi.

Lūk, dažas diabēta pazīmes, kas var palīdzēt jums to laikus atpazīt.

Bieža urinēšana

Bieža vajadzība urinēt vai tualetes apmeklējumi naktīs var būt viena no pirmajām cukura diabēta pazīmēm. Nierēm kļūst daudz grūtāk atbrīvoties no glikozes atlikuma asinīs.

Pārmērīgas slāpes

Ja jūs zaudējat vairāk šķidruma, tad organisms darīs visu, lai to aizvietotu; šis simptoms automātiski ir saistīts ar iepriekšējo un vajadzība uzņemt šķidrumu palielinās.

Palielināta apetīte vai rijība

Organisms pastāvīgi grib ēst ekstrēmo maksimālo un minimālo cukura līmeņa svārstību asinīs dēļ. Šūnas nesaņem pietiekoši glikozi, sekojoši organisms sāk pieprasīt ēdienu.

Sausa mute

Sausuma sajūta mutē, kā likums, pievelk baktērijas un izraisa daudzas stomatoloģiskas problēmas. Turklāt, smaganu saslimšana var būt diabēta komplikācija.

Ir atrasts dabīgs līdzeklis pret diabētu! Tagad tev nevajadzēs katru dienu lietot insulīnu

Nogurums

Pārmērīgs nogurums parādās tad, kad organisms pastāvīgi kompensē glikozes trūkumu šūnās.

Redzes problēmas

Kad cukura līmenis asinīs ir augsts, tas rada negatīvu ietekmi uz acīm un izmaina acs lēcas formu. Jūsu redze kļūst izplūdusi. Ja cukura līmenis saglabājas augsts ilgāku laika periodu, izmaiņas, kas notiek jūsu acīs, var kļūt pastāvīgas un novest pie pilnīga redzes zuduma.

Zilumi, infekcijas, brūces, kas nesadzīst

Tas notiek asinsvadu bojājumu rezultātā un ir klasiska diabēta pazīme. Kad pārmērīgs cukura daudzums nokļūst vēnās un artērijās, tās kļūst mazāk spējīgas nogādāt asinis uz vietu, kurai vajadzīgs “remonts” un dziedēšana.

Seksuālā disfunkcija

Dažādas seksuālās problēmas arī var būt diabēta sekas, tāpēc, ka tas bojā asinsvadus un nervus arī dzimumorgānos. Vīrieši var piedzīvot problēmas ar erekciju, bet sievietes – sausumu makstī. No 35% līdz 75% vīriešu, kas slimo ar cukura diabētu, saskaras ar impotenci.

Gadījumā, ja jums ir vairāki no šiem simptomiem, vērsieties pie ārsta, veiciet asins analīzi un pārliecinieties, ka ar jums viss ir kārtībā.

Lūk, kāpēc es vismaz reizi nedēļā cepu sīpolu cepeškrāsnī! Unikāls atveseļošanās līdzeklis!

Vienkārši pamēģiniet ēst mēreni un sabalansēti. Turklāt centieties nenervozēt un ignorēt nelāgos ieradumus, kas jums piemīt. Ar vecumu diabēta attīstības risks pieaug, tāpēc rekomendējam palikt fiziski aktīvam un dzīvot veselīgu dzīvesveidu.

[/sociallocker]

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.