14.3 C
Rīga
ceturtdien, 28 marts, 2024

Patiesība par veiksmes talismaniem. Kādēļ nēsā sarkanu diegu ap plaukstas locītavu!

 

0

Vai esi pamanījusi, ka periodiski starp zeltu un briljantiem uz dažādu slavenību rokām it kā pazib neuzkrītošs sarkans diedziņš? Tik tiešām, pēdējā laikā šis nieciņš arvien biežāk un biežāk nokļūst mūsu redzeslokā. Un, lūk, arī kaimiņš no blakus dzīvokļa daudznozīmīgi stāsta tev par milzīgo sarkanā diedziņa, ko viņš kā talismanu pārvedis no atpūtas Izraēlā, spēku.

Ko gan nozīmē šis noslēpumainais talismans? Sarkanais diegs ir kabalas mācības amulets, kas, pareizi to apsienot, spēj aizsargāt cilvēku no lāsta, noskaušanas un atbrīvot no ļaunām domām. Slavenā dziedātāja Madonna, sākot aizrauties ar kabalu, viena no pirmajām šovbiznesa zvaigžņu vidū aplika šādu diedziņu. Pakāpeniski šī parādība nonākusi arī līdz mums.

29-405x300

Kāpēc nēsā sarkano diedziņu ap plaukstas locītavu

Saskaņā ar kabalas piekritēju pārliecību, diegu sien uz kreisās rokas locītavas, jo kreisā ķermeņa puse pirmā uzņem visu negatīvo. Īstam kabalas diegam jāiziet speciāls rituāls pie Raheles (visas cilvēces mātes) kapa. Psihologi uzskata, ka talismana spēks var piemist arī parastam diegam, kas nav vests no Izraēlas. Cilvēks, ar savu ticību tā sargājošajam spēkam, pats piepilda sarkano diegu ar nepieciešamo pozitīvo enerģiju.

Tiek uzskatīts, ka pareizam sarkanajam diegam jābūt no vilnas, bez stiprinājumiem, obligāti pirktam par naudu un tuva, ģimenes saitēm saistīta cilvēka, kas patiesi vēl tev labu, apsietam.

Kabalisti runā, ka diegu periodiski vajg mainīt: vislabāk reizi 7 dienās, tāpēc, ka pa šo laiku talismans savāc visu apkŗtējo negatīvismu. Bet ir arī uzskats, ka tieši otrādi – diegu nedrīkst noņemt ne pie kādiem apstākļiem. Tam jāpazūd pašam, kā zīmei, ka cilvēkam pagājušas garām nopietnas briesmas.

Lai arī kādu laimes un veiksmes talismanu tu izvēlētos, atceries, ka atvērta sirds un labsirdība pret cilvēkiem vienmēr nāk atpakaļ tās sniedzējam. Mieru un sirsnību tev un taviem tuviniekiem!

AVOTS

 

4 KOMENTĀRI

  1. Man vecmāte ar sarkanu vilnas diegu triskārt apmestu un ar trīs mezgliem sietu iemācija sadziedēt “aizgriezušos” pirkstus,bet tas lieliski noņem arī locītavu sāpes un pat kramjus.

  2. Tā ir sena Tibetiešu metode, nevis Kabalas. Raksta autors sekli apskatījis šo tēmu.
    Tibeteiši uzsienot diegu tiešām uzliek aizsardzību. Lielāks spēks, ja aizsardzību liek skolotājs, skaitot noteiktas mantras.

  3. Lai piesaistītu sev naudu un bagātību,uz kreisās rokas jāapsien zaļas krāsas vilnas diegs ,septiņiem mezgliem,vislabāk to darīt ,kad ir augošs mēness .

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.