6 C
Rīga
ceturtdien, 18 aprīlis, 2024

Dzer šo dzērienu no 4 sastāvdaļām, un vēders atkal kļūs plakans! Iedarbīga ekspress metode!

 

thumb3-696x365

Kā notievēt vēdera apvidū

Bieži sievietes saskaras ar lieko centimetru problēmu uz vēdra un vidukļa pirms svarīgiem notikumiem vai atvaļinājuma. Tajā brīdī, kad svētku kleita sāk jukt pa vīlēm, bet peldkostīms cieši iekļauj izspiedušos vēderiņu, der atcerēties par iespēju ātri attīrīt organismu.

Ir atrasta brīnišķīga, taukus dedzinoša dzēriena recepte, kas nedēļas laikā palīdzēs atbrīvoties no liekajiem centimetriem vēdera apvidū, pateicoties savai brīnumainajai īpašībai – spējai izvadīt no organisma šlakvielas un toksīnus.

Protams, veselīgs uzturs un fiziskās aktivitātes – jūsu labākie draugi šajās 7 dienās, bet greipfrūtu kokteilis tikai paātrinās rezultātu. Pareizi lietojot, jūs varēsiet samazināt līdz 1cm diennaktī.16

Taukus dedzinoša greipfrūtu dzēriena recepte

Sastāvdaļas:

  • 150 ml greipfrūtu sulas
  • 1 t.k. medus
  • 2 t.k. dabīga ābolu etiķa
  • 50 ml negāzēta ūdens

Pagatavošana:

Sākumā izšķīdiniet medu sulā, tad pievienojiet ūdeni un ābolu etiķi. Šādu dzērienu jādzer divas reizes dienā – pirms pusdienām un vakariņām, 15 minūtes pirms ēdienreizes.

Greipfrūtu sula jau sen tiek izmantota, risinot liekā svara problēmas. Viss noslēpums ir flavonoīdos, ko tas satur. Šīs vielas palīdz organismam atbrīvoties no liekā šķidruma, šķeļ taukus un cīnās ar celulītu.

Taukus dedzinošo kokteili ieteicams piesardzīgi lietot pie kuņģa – zarnu trakta saslimšanām, tāpat kā jebkuru hronisku saslimšanu saasinājuma gadījumā.

AVOTS

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.