5.2 C
Rīga
piektdien, 26 aprīlis, 2024

Pasaki man savu krāsu – tad pateikšu, kāda ir tava mīlestība

 
Patiesi. Krāsa var pastāstīt par to, kā mēs mīlam – kaislīgi, izmisuši, spontāni, maigi…izvēlieties vienu krāsu, kas jums šobrīd asociējas ar mīlestības enerģiju, un ar šī testa palīdzību uzziniet, kā jūs mīlat.
 
Šo testu ir radījusi psihoterapeite Frederika Petorena, (Frédérique Pétorin). Viņa ir arī personīgās izaugsmes konsultante, kura radījusi īpašas kartiņas, „Iepazīt sevi caur krāsām” .
 
Krāsu lietošana un to nozīme daudzās kultūrās un tradīcijās atšķiras, arī sajūtas un emocijas, kas mums raisās ar konkrētām krāsām un toņu gammām ir atšķirīgas. Zilos un aukstos toņus mēs uzskatām par nomierinošiem, kamēr sarkanus un košus par aktīviem, agresīviem, intensīviem un uzbudinošiem.  Senajā Ēģiptē un Ķīnā krāsu terapiju arī lietoja, lai noteiktu pacientam diagnozi un ārstēšanu.  Jau no 1976. gada Vispasaules veselības organizācija atzīst krāsu kā dziedniecības  metodi.
 
Frederika Petorena, šī testa autore uzsver, ka mūsu krāsu izvēle atspoguļo mūsu stāvokli, mūsu gaidas, mūsu vājās vietas un stiprās puses visās dzīves jomās.  Šis tests palīdzēs jums noteikt savu personīgo mīlestības enerģiju.  Turklāt šī testa mērķis, nav noteikt diagnozi uz visu mūžu, bet gan palīdzēt saprast, ar ko jūs šobrīd, šajā dzīves brīdī,  rezonējat. Kāda ir jūsu mīlestības enerģija šajā brīdī?
 
Šis tests pieprasa, lai jūs uz mirkli atbrīvotos no visiem pieņēmumiem  un stereotipiem par to, ka mīlestība ir tieši sarkanā krāsa. Ieskatieties krāsu paletē un izvēlieties pirmo krāsu, kura jums šobrīd asociējas ar mīlestību. Jums ir jāsajūt saikne tieši ar šo krāsu. 
 

 

2 KOMENTĀRI

  1. Jūras viszilākās nokrāsās atmirdz arī sili : drīz zili, – pat miglā.. . un saule. kas rotājas pazarēs, lej sirdī vistīrāko varavīksni : tādu mazliet zaļu, visticamāk sudrabotu un baltu (M)

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.