1 C
Rīga
trešdien, 24 aprīlis, 2024

Karjeras horoskops 10. augustam 2016: laba diena, ja nepārspīlēsiet

 
Diena šodien dod visproduktīvāko darbu, taču var sagadīties nelieli līdz mēreni strīdi ar kolēģiem. Arī priekšniecība uz reizi var nenovērtēt Jūsu uzcītību, taču viss risinās uz labu. Arī dienas izskaņa būs labāka nekā tā iesākas. 
 
00
 
*Auns.  Vienatnē Jums panākumi gaidāmi nelieli, bet strādājot komandā- uzvedīsieties tik valdonīgi, ka visi apkārtējie aizbēgs prom.  Pacentieties paņemt sevi rokās un likt visiem ne tikai pienākumus pildīt, bet arī iedot iespējas. 
 
* Vērsis.  Zvaigznes visu ekskluzīvi patīkami ietekmēs. Darbā viss veidosies ļoti pozitīvi. Jums būs daudz darba, bet Jūs varēsiet ļoti veiksmīgi organizēt savu un, ja vajadzēs, arī savu kolēģu darbību. 
 
* Dvīņi.  Lai arī kas nenotiktu, pacentieties saglabāt objektīvu skatu uz lietām. Diena atvērs Jūsu priekšā jaunas perspektīvas, taču vajadzēs saprast, kā tās izmantot. 
 
* Vēzis.  Darbā būs kaut kādi nepatīkami momenti, kas nedaudz aptumšos šo dienu. Var būt konflikti ar kolēģiem, kuriem skaudīs Jūsu panākumi. Un arī kopumā viss veidosies ne tā, kā vēl no rīta vēlējaties. 
 
* Lauva. Marss ļaus bez kaut kādām grūtībām sasniegt jebkuru nosprausto mērķi. Jūs jutīsieties ļoti pārliecināti pieņemt pat grūtus un sarežģītus lēmumus. 
 
* Jaunava. Ietekme būs no lielajām planētām, tamdēļ Jūs caur divkāršu enerģiju nodarbosieties ar karjeru. Saules atbalsts ļaus saņemt pelnītu atzinību, bet Jupiters paātrinās nokļūt slavas zenītā. Darbā būs harmoniska noskaņa. 
 
* Svari. Jūs būsiet pilns ar enerģiju un variet rēķināties ar veiksmi visos iesākumos. Tieši šodien varētu notikt epohāla iepazīšanās profesionālajā lauciņā. Vai arī- Jūs nozīmēs amatā, par kuru ilgi sapņojāt. Kopumā darbs atnesīs tikai un vienīgi prieku. 
 
* Vēzis. Dabūsiet visu, to skaitā arī finansiālu, atbalstu – jau sen sapņotajiem ambicioziem projektiem. Jupitera ietekme būs pozitīva ap naudu saistītās lietās. 
 
* Strēlnieks. Pilns ar enerģiju, Jūs izdarīsiet šodien daudz darba.  Neizlēmība – tā pavisam noteikti nav priekš Jums. Bet ņemiet vērā, ka iespējami konflikti ar kolēģiem vai priekšniecību, ja rīcībā par daudz brīvi sāksiet rīkoties. 
 
* Mežāzis.  Šodien produktīvi strādāsiet,  darbā ieviešat disciplīnu un pārdomātību.  Nāksies vien tikt galā nenozīmīgos strīdos ar kolēģiem. 
 
* Ūdensvīrs.  Enerģiskums un entuziasms palīdzēs Jums gūt panākumus izvēlētā profesijā. Jūs būsiet drošs, ar iniciatīvu, gatavs izmēģināt spēkus dažādos projektos. 
 
* Zivis. Jums būs grūtības ceļā uz mērķi.  Esiet pacietīgs: šodien lietas iesākumā nekārtosies pēc jūsu plāniem, taču pēc neliela brīža tās risināsies pēc vislabākā scenārija. Kas prot gaidīt- tas vienmēr būs uzvarētājs. 
 
 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.