1.1 C
Rīga
sestdien, 20 aprīlis, 2024

Mīlas horoskops – 14. augusts 2016: ģimenē nelielas problēmas, bet neprecētiem – izšķirošas iepazīšanās

 
Mīlas frontē gandrīz visiem gaidāmas jaunas iepazīšanās, starp kurām daža novedīs arī līdz kāzām. Bet ģimenes lokā iespējami daži strīdi, kur mierīgs piegājiens visu atrisinās bez sekām. 
 
0
 
* Auns (21. marts  –  20. aprīlis). Pievēršat uzmanību Urāna ietekmei!  Tas mīlas attiecības ar dzīvesbiedru pakļaus pārbaudījumiem līdz pat tam, ka sāksiet domāt par šķiršanos. Šodien nepieņemiet nekādus ātrus lēmumus, par kuriem drusku vēlāk būs nožēla. Bet ja esat vēl viens, tad Venēras tuvā ietekme ļaus iepazīsties ar kādu, kur viss var beigties arī ar kāzām. 
 
* Vērsis (21. aprīlis  –  21. maijs). Kopumā jūs mīliet un cieniet otro pusīti, bet šodien jūs samanīsiet otrās pusītes trūkumus. Bet, vai sīku trūkumu dēļ viss ir jābeidz un jāšķiras? Ja neesat vēl attiecībās, tad Marsa un Venēras ietekme jūs tā vien vilks to to pusi, un kas zina… mūža mīlestība ir tepat aiz stūra. 
 
* Dvīņi (21. maijs – 21. jūnijs). Ja vēl neesiet ar dzīvesbiedru, tad debesu spīdekļi jūs grūdīs uz to pusi, tikai neieslīgstiet greizsirdībā. Pie tam jums abiem nevajag slēpt savas jūtas, tas palīdzēs komunicēt. Tāpat neko nevajag arī dramatizēt,  bet labāk gan meklēt savstarpēju saprašanos. 
 
* Vēzis (22. jūnijs – 22. jūlijs).  Šodien ir laba diena atcerēties mīlas pirmās dienas un toreizējo jūtu svaigumus.  Kopā arī šodien baudīsiet laimi. Bet neprecētajiem nāksies ļoti uzmanīgi ieiet jaunās attiecībās – variet iesprukt kādos “izliktos tīklos”. 
 
* Lauva (23. jūlijs – 23. augusts).  Jūs nopietni attieksieties pret laulības pienākumiem, otrajai pusītei nebūs nekāda iemesla izvirzīt kādas pretenzijas. Vēl vairāk, jūs parādīsiet īstu kaisli pret mīļoto. Ja vēl esiet viens, tad šodien sāksiet laimīgu romānu ar kādu labu paziņu. 
 
* Jaunava (24. augusts – 23. septembris).  Neskatoties uz lielo aizņemtību darbā un mājas lietās, jūs atradīsiet laiku, lai patiktos savai otrajai pusītei. Arī gatavojot kādus pikantus pārsteigumus. Tikai no otrās puses neprasiet pārāk daudz, it sevišķi to, ko otrā pusīte nevar dot. Ja jums vēl nav mīlas romāns, tad šodien gaidāmas daudzas iepazīšanās. Tomēr būs jāpieliek pūles tam, lai patiešām jūs izskatītos pievilcīgs. 
 
* Svari (24. septembris – 23. oktobris). Ir risks tam, lai izbeigtos attiecības. Jūs sapņosiet par brīvību, piedzīvojumiem. Bet: atgriezieties realitātē, kamēr jūs mīlošais cilvēks nesāk atriebties! Vientuļās sievietes un vīriešus gaida jaunas kaislības, jauna draudzība un jauna mīla.  Jums būs daudz cerības, tomēr pagaidām tā briesmīgi vēl uz priekšu nesapņojiet. 
 
* Skorpions (24. oktobris – 22. novembris).  Jūs pavisam noteikti pretendēsiet un ideāla dzīvesbiedra zīmolu. Jūs abi būsiet ļoti maigi savā starpā. Ja vēl neesiet pārī ar kādu, nejauciet mīlestību ar finansēm. Tas ir ļoti sprādzienbīstams maisījums! Bet ja esiet iesācis jaunas attiecības, jums būs jāpieņem izšķirošais lēmums. 
 
* Strēlnieks (23. novembris – 21. decembris). Pacentieties ģimenē veidot ļoti mīļu atmosfēru, kuru nevarētu izjaukt kādas sadzīviskas lietas. Diena atnesīs sen nebijušu kaisli. Bet vēl neprecētiem ir iespēja iepazīties ar nākamo mūža mīlestību. 
 
* Mežāzis (22. decembris – 20. janvāris).  Venēras ietekme palīdzēs atrisināt problēmas ar dzīvesbiedru.  Dažs pārpratums izgaisīs kā nebijis. Bet neprecētiem Marss ļaus iekrist daudzos mīlēs piedzīvojumos – un dažās nepatikšanās! Drusku vajadzēs uzmanīties. 
 
* Ūdensvīrs (21. janvāris – 19. februāris).  Jums uzspīdēs laime personiskajā dzīvē. Ja iepriekš esat nolēmuši šķirties, tad tas šodien notiks bez drāmas un strīdiem. Ja vēl esat viens, tad radīsies pastiprināta vēlme iepazīties. Ja ģimene ir kopā, tad miers un harmonija turpināsies. 
 
* Zivis (20. februāris – 20. marts).  Sirds lietās jums nebūs kautrība un šaubas. Ja kaut ko gribēsiet, tad to arī dabūsiet. Tomēr var rasties arī dažs strīds, kad jūsu vēlmes ies pretī otrās pusītes vēlmēm. Jūsu uzdevums būs grūtā situācijā veikt pareizo izvēli. 
 
 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.