6.8 C
Rīga
ceturtdien, 25 aprīlis, 2024

Māte atstāja meitas mājās kopā ar tēvu. Ieraugot, ko viņi ir izdarījuši ar iekšpagalmu, sieviete nobālēja!

 

Pirms diviem gadiem Dariusam, galvenajam šī stāsta varonim, vajadzēja palikt 40 gadiem. Diemžēl apaļais datums atnesa viņam bēdas vien. No sākuma nabadziņu bez brīdinājuma atlaida no darba. No visiem spēkiem cenšoties noturēties uz ūdens, vīrietis iztērēja lielāko daļu no līdzekļiem, kas bija atlikti nebaltām dienām.

Nedaudz vēlāk, pamanījis uz ķermeņa dīvainus pleķus, Dariuss devās pie ārsta, un rezultātā radās aizdomas par ādas vēzi. Likās, ka visa pasaule ir pavērsusies pret šo nelaimīgo vīrieti. Kāds cits viņa vietā kristu izmisumā, zaudētu dzīvesprieku un sāktu sāpes mērdēt alkoholā.

Toties Dariuss turējās savas mīļotās sievas un divu bērnu dēļ. Bet, lai nesēdētu rokas klēpī salicis, pārtraukumos starp mēģinājumiem atrast darbu, vīrietis nolēma uztaisīt ģimenei lielisku dāvanu.

Pamestais viņu mājas iekšpagalms bija gluži kā nedzīvs tuksnesis. Palūdzis draugiem un tuviniekiem nopirkt viņam būvmateriālus kā dzimšanas dienas dāvanu, Dariuss uzrotīja piedurknes un ķērās pie darba!

Vīrietis sāka strādāt pie sava projekta, bet viņa sieva aizbrauca darīšanās. Atgriezusies mājās, sieviete kļuva mēma. Dariuss bija paspējis aizaugušajā pagalmā izveidot spēļlaukumu bērniem un atpūtas istabu sievai.

Visam projektam no sākuma līdz beigām vīrietim aizgāja desmit nedēļas, turklāt paralēli tam viņš vēl strādāja un meklēja veidus, kā atrisināt savas problēmas ar veselību. Šodien, par laimi, mūsu varoņa dzīve iegājusi normālajās sliedēs, tomēr viņa stāsts joprojām iedvesmo daudzus cilvēkus!

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.