11.1 C
Rīga
piektdien, 29 marts, 2024

Karjeras horoskops – 29. augusts

 
326H
Visām problēmām būs jāiet cauri piesardzīgi!
 
Darbā radīsies problēmas, apgrūtinājumi, pārpratumi. Šī nav tā diena, kad jāizceļas. Šoreiz lietas un darba pienākumi jādara akurāti, bez asprātību bārstīšanas. Tad lietas kārtosies labvēlīgi. 
 
* Auns.  Ja jums priekšā ir lietišķs brauciens, labāk to atlikt par dienām divām. jo tad sekos lielāki panākumi. Bet šodien braucienā viss var notikt ne tā, kā iecerēts. Kopumā darbs jums sagādās prieku.
 
* Vērsis. Pašreizējais Jupitera stāvoklis pie debesīm neļaus darbā skumt. Nāksies ļoti daudz ko darīt, pat nezināsiet, ko darīt vispirms. Būs sarežģīti, jo radīsies grūtības, taču tām tiksiet pāri. 
 
* Dvīņi.  Jūs skaidri apzināsieties savu teritoriju un varēsiet atrisināt problēmas darbā. Tomēr šķēršļi var jūs padarīt nervozu. 
 
* Vēzis.  Merkūrs jums ļaus vēl vairāk apzināties savu radošo potenciālu un parādīt sevi no labākās puses.  Lai jūsu talanti tiktu novērtēti, dariet visu akurāti un disciplinēti. Esiet arī pieticīgi manierēs: jūsu darbs “runās” pats par sevi. 
 
* Lauva.  Profesionālajā sfērā jūs jutīsiet nelabvēlīgā Plutona ietekmi. Nāksies būt visai piesardzīgiem, lai neiepītos kolēģu intrigās. 
 
* Jaunava.  Lieliska diena, lai uzsāktu vērienīgu projektu! Visi apstākļi, kuri jums traucēja, pazudīs kā pēc burvju mājiena. Un beidzot jūs varēsiet kādu ideju realizēt dzīvē. Ceļš priekšā ir brīvs – viss jūsu rokās. Galvenais ir saglabāt vēsu prātu un neapdomīgi neaizrauties.
 
* Svari.  Pacentieties nepalaist garām iespējas, kuras dod šī diena. Jūs varēsiet daudz izmainīt savā karjerā un sākt iet citu ceļu, par kuru iepriekš pat nesapņojāt. 
 
* Skorpions.   Zvaigznes  jums prognozē situācijas uzlabošanos profesionālajā sfērā. Visi šķēršļi dzīvē kritīs un jūs varēsiet realizēt daudzus plānus. Diena dos daudz optimisma un sekmes. 
 
* Strēlnieks.  Darbā ievērojiet piesardzību. Jūs esat kā “uz mīnu lauka”. Iespējami nepatīkami pārsteigumi. Nevienam neuzticieties – sevišķi tiem, kuri strādā tuvumā. 
 
* Mežāzis. Ja kādu laiku esat bez darba, tad šodien radīsies iespēja tādu atrast. Varbūt ne gluži ar perspektīvu, bet iesākumā labs būs arī šis variants!
 
* Ūdensvīrs.  Kāda pārpratuma pēc var sabojāties attiecības ar darba kolēģiem, bet vajag risināt pamatproblēmu, tad viss nostāsies savās vietās. Centieties neironizēt un nebārstīt piparotas asprātības pārāk aktīvi. 
 
* Zivis. Merkūrs liks jums strādāt neprofesionāli, un tas var radīt problēmas nākotnē, turklāt tām būs tendence krāties kā sniega bumbā.  Šai situācijai var risināt ar piesardzību un klusumu. Diena piemērota, lai jūs būtu “zemāks par zāli”. 
 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.