14 C
Rīga
piektdien, 3 maijs, 2024

Kā Tinder randiņā palikt dzīvai : 5 meiteņu stāsti

 

 

5 meiteņu stāsti

IT laikmetā, kurā pašlaik dzīvojam, noteikti būsi dzirdējusi par iepazīšanās platformu Tinder – aplikācijā ar pogu “Nepatīk“ vai “Patīk“ atzīmē citu lietotāju profilus, šādi atlasot tos, kuri patīk. Ja tavs izvēlētais “patīk” ir izvēlējies arī tevi, tad ekrānā parādās maģiskie vārdi “It’s a Match!”, kas nozīmē, ka abi patīkat viens otram, un jums tiek dota iespēja sākt saraksti. Šīs sarakstes laikā norunājat tikšanos. Viss liekas vienkārši, tomēr, klausoties pieredzes stāstus, izrādās, ka nemaz tik vienkārši nav. Lūk, daži ieteikumi no pašām meitenēm, ko ņemt vērā, ejot uz Tinder randiņu.

  1. Pārliecinies, ka tiešām zini puiša vārdu.

“Man gadījās diezgan muļķīga situācija – es Tinder randiņā aizmirsu puiša vārdu. Cik tad ilgi uzrunāšu ar “klau” un “kā tu domā”? Tomēr atradu izeju no situācijas: teicu, ka aiziešu uz dāmistabu. Kolīdz biju prom no galdiņa kafejnīcā, ātri vēru vaļā aplikāciju un meklēju puiša vārdu.” (Elīna)

Tomēr esi uzmanīga, lai negadās, ka puisis ierauga tevi, spaidām telefonu.

  1. Pirms randiņa kārtīgi iegaumē, kā puisis izskatās.

“Tā kā Tinder lietoju pavisam nesen, gadījās amizanta situācija. Jau sākumā man rādīja vairākus simpātiskus puišus, kuriem spiedu sirsniņas. Vairāki arī sāka rakstīt un aicināt uz randiņiem. Tajā pat vakarā norunāju tikties ar vienu no 7 puišiem. Sapucējos, eju uz norunāto tikšanās vietu bārā, bet tur pie letes sēž vairāki puiši. Pēkšņi saprotu, ka neatceros, kā izskatās mans šī vakara partneris. Labi, ka uz mani paskatījās visi, bet piecēlās un sasveicināties atnāca tikai viens. Ja pašai būtu jāsaprot, kurš ir vakara partneris, tad stresā visticamāk vienkārši aizbēgtu prom.” (Dace)

Lai izvairītos no šādas situācijas, pirms ienākšanas pa durvīm norunātajā vietā vēlreiz apskati puiša bildes. Vēl ļoti labs variants ir noskaidrot, kas viņam būs mugurā – tas atbrīvos no sejas pētīšanas, uzreiz būs skaidrs, ka baltais krekls un tumši zilā žakete ir īstais virziens, kurp doties.

  1. Izdomā plānu, kā aizbēgt.

Nav noslēpums, ka randiņi mēdz neizdoties, jo partneris nav tāds, kā cerēts.

“Pirmo un pēdējo reizi mūžā gāju uz Tinder randiņu. Norunājām tikties salsas kafejnīcā, tā kā abi esam salsas dejotāji. Tas bija briesmīgi. Kamēr dejojām, viss kārtībā, bet, kad piesēdām (un sēdēšanas bija vairāk kā dejošanas), vīrietis to vien darīja, kā runāja par sevi. Nepārtraukti. Visu laiku. Un par sev interesantām tēmām, kas man bija svešas un garlaicīgas. Lūdzu Dievu, lai šis vakars ātrāk beigtos. Tā kā bija darba diena, vīrietis ap plkst. 1 teica, ka ies mājās, uz ko es atbildēju, ka vēl nedaudz uzkavēšos šeit, jo te ir forša atmosfēra. Pēc šīm 3 moku pilnajām stundām es biju laimīgākais cilvēks pasaulē.” (Zanda)

Lai nenāktos mocīt sevi ar netīkamu partneri, bet neradītu par sevi bezkaunīgas sievietes piemēru, der filmās redzētais plāns : aizej uz labierīcībām, sazinies ar savu labāko draugu vai draudzeni, lai pēc 5 min. piezvana un uztaisa ārkārtas situāciju, ka tev tūlīt pat jādodas prom, un lieta darīta.

  1. Nedod puisim telefona numuru pirms tikšanās.

“Aizgāju uz randiņu ar Tinder iepazītu puisi. Kad runājām tikšanos, iedevu savu numuru. Lielākā kļūda, ko esmu pieļāvusi savā dzīvē. Randiņš sākās jauki – 3 baltas rozes, šampanieša glāze, bet pēc pusstundas viņš sāka runāt dīvainas lietas par to, vai suņi izjūt orgasmu, un, kāpēc sievietes nav tik spalvainas, kā dzīvnieki, jo tas taču ir seksīgi. Biju šausmās, ar kādu maniaku esmu piekritusi tikties. Pieklājīgi atkratījos un aizbēgu mājās. Bet, tavu nelaimi, biju iedevusi viņam savu numuru. Zvanīja, necēlu, rakstīja visādas dīvainības. Tas notika dienu un nakti. Nedēļu izturēju un nomainīju numuru. Nekad vairs pirms tikšanās nedošu savu numuru puisim.” (Vita)

Kad plānojat tikšanos, droši drīksti nepaskaidrot, kāpēc dosi numuru tikai pēc randiņa, galvenais, to pasniegt koķeti, ja puisis būs sakarīgs, tas tikai piedos papildu noslēpumainību, un tici man, vīriešiem patīk ar mēru noslēpumainas sievietes, tas viņus vilina vairāk iepazīt un izzināt partneri.

  1. Neaizraujies ar alkoholu randiņa laikā.

“Iepazinos ar puisi Tinder. Ļoti foršs puisis. Simpātisks, gudrs, plašu interešu loku, kas sakrīt ar manējām, ir auto, ir savs dzīvoklis, īsāk sakot, mans sapņu princis. Norunājām randiņu piektdienas vakarā klubā. Pirms tam mājās izdzēru vienu vīna glāzi kā jau pirms iziešanas piektdienā. Randiņa laikā sāku dzert rumkolas, tad mohito, pēc tam nezinu, kāpēc sākās ballīte ar tekilu un beigās vēl alu uzdzēru. Ziepes lielas. Vispirms pazaudēju saprašanu, tad pazaudēju mēteli un kreisās kājas kurpi, un beigās arī puisi. Nezinu, laikam nevajadzēja tik daudz dzert.” (Laura)

Pavisam vienkāršs likums, kas noteikti ir jāievēro – ja lieto alkoholu, tad ar mēru. Tu taču negribēsi sabojāt iespaidu par sevi un pazaudēt savu sapņu princi.

 

Atceries šos 5 padomus, un, lai veiksmīgs randiņš!

Sagatavoja, apkopoja un eksperimentēja Dieviete.lv redakcija.

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.