7.2 C
Rīga
piektdien, 26 aprīlis, 2024

Jūsu sekss – ir kā labi iemēģināta deja

 
love-pen-bed-drinking
10 plusi, kad esam kopā ar vīru
 
Laiku pa laikam ģimenē pāris ieslīkst rutīnas grāvī, bet tad atkal dzīves šūpoles uzskrien augstu virsotnē. Cik labi, kad vīrs vienmēr ir blakus un nestrādā par kapteini uz tālā braucošā kuģa. Ja aizdomājamies, tad patstāvīgs partneris pie labās rokas dod labu piešprici visām kaislībām. Parunājam par 10  lielākajiem plusiem, ko dod patstāvīgs un vienmēr pieejams partneris. 
 
* Jūsu sekss – ir kā labi iemēģināta deja, kur vēl vietas ir improvizācijai. Ja noliksi roku tur, tad arī viņš to darīs. Nekad nesaskriesieties ar pieri un degunu. Jau no nelielas kustības jutīs, ka gribi mainīt pozu. Bez vārdiem un pat bez liekām zilbēm. 
 
* Ja kādreiz sekss arī nesanāk kā gribētos – tas ir normāli. Nekur nav jāsteidzas, visu vēl paspēsiet ar uzviju. 
 
* Viņš patiešām vēlas, lai tu sasniegtu kulmināciju. Ja esi apmierināta – tad tev ir lielisks garastāvoklis, un arī partnerim tas ir izdevīgi. 
 
* Nekad neuzskatīs par “neaptēstu”, ja arī nebūsi gatava uz dažādiem eksperimentiem seksā. 
 
* Ja pašai nav nekas pretī eksperimentēt, tad vienmēr būs jautrība par dažādību. Un nav nekur jāsteidzas. Jo citiem, kuri maina partnerus kā zeķes, pietiek spēka un laika apgūt vien “obligāto programmu”. 
 
* Vari nekautrēties no sava ķermeņa. Viņš to jau ir redzējis, un jau pieņēmis tādu, kāda tu esi. 
 
* Jūs abi esiet vienisprātis, kāda poza jums visvairāk patīk, bet kāda ne visai. Nav vairs jātēlo vingrotāja. Un pietiek ar kādu mierīgu saķērienu. 
 
* Precētiem cilvēkiem sekss ir daudz kvalitatīvāks, nekā domā vairākums. 
 
* Vīrs mierīgi attiecas pret to, ka tev ir arī mierīgās dienas. Viņš saprot, ka esi sieviete ar visām fizioloģiskajām vajadzībām un cikliem. 
 
* Jūs abi ziniet, kā vienam otru palaist septītajās debesīs – pietiekami laiks pagājis, lai viens otru izpētītu. 
 
 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.