11.4 C
Rīga
piektdien, 26 aprīlis, 2024

Skolas sola horoskops – 1. septembris: nebūs garlaicīgi, bet neuzņemies pārāk daudz

 
dieviete.lv
Skolas pirmā diena būs piesātināta. Kā gan savādāk. Draugi būs priecīgi par tevi, kā arī tu par draugiem, kuri vasaras laikā būs kļuvuši mazliet vairāk pieauguši un nobrieduši. Saņemsi piedāvājumus klasē uzņemties dažādus sabiedriskos pienākumus. Taču neuzņemies par daudz, pēc skolas mācībām ir arī jāatpūšas un jāvelta laiks kādam hobijam. 
 
* Auns.  Iespējams, ar kādu no draugiem var rastiem konflikts, kad “jāsadala” kāda lieta. Labāk nebūt skopam un piekāpties. Šis nelielais šīsdienas upuris pēc kāda laiciņa bagātīgi atmaksāsies. 
 
* Vērsis. Diena ideāli ir piemērota kolektīviem projektiem un jauniem sākumiem. Vari draugiem piedāvāt kādu jaunu aizraujošu pasākumu. Jūs darbosieties kā viena komanda un nonāksiet pie panākumiem. 
 
* Dvīņi.  Šodien svarīgi dalīties ar saviem skolas biedriem savās domās un sajūtās. Nekautrējies un pasaki visiem to, ko domā. 
 
* Vēzis.  Šajā periodā strādāsi ar papildus enerģiju un ar entuziasmu uzņemsies dažādus jaunus pienākumus. Skolotāji būs ar tevi apmierināti un noteikti dāsni apbalvos. 
 
* Lauva.  Ir labs brīdis, lai izanalizētu apkārtējo situāciju, kas izveidojusies dzīvē. Kā arī, lai labi padomātu par nākotni.  Šodien būtu labi pasapņot par dažu gadu tālu nākotni, un arī par to, kā šos mērķus sasniegt.
 
* Jaunava.  Iespējamas grūtības naudas ziņā. Pēc padoma būs jāgriežas pie vecākiem. Saņemsi padomus, kā labot to radušos situāciju. Varbūt saņemsi arī kādu nedēļas kabatas naudas palielinājumu.
 
* Svari.  Būs prieks par draugiem, un attiecības ar viņiem būs pozitīva pilnas. Būsi pilns ar pozitīvu enerģiju, un šis pozitīvais lādiņš pielips arī taviem draugiem. 
 
* Skorpions.   Pamodīsies atsaucība un altruisms. Tev patiks darīt apkārtējiem labu. Neatsakies no tā šodien! Tava iejūtība tiks labi atalgota. 
 
* Strēlnieks.  Iespējams, ka skolotāji “piekasīsies” visur, un tas tevi darīs nervozu. Centies atturēties no skandāliem, kā zināms – no tiem būs atkarīga tavs liktenis kādu laiku uz priekšu. 
 
* Mežāzis. Centies pēc skolas nekur neklīst, ej uzreiz mājās. Šodien tava enerģija būs pazeminātā līmenī. Atslābinies un atpūties. 
 
* Ūdensvīrs.  Būs grūti ar vēsu galvu novērtēt savas iespējas.  Reāli plāno savu darba grafiku un neuzņemies daudz sabiedriskos pienākumus. Kā saka, centīsies “nokost lielāku gabalu, nekā vari norīt”. 
 
* Zivis.   Diena šķiet būs piesātināta ar dažādiem notikumiem. Zvaigznes savedīs kopā ar daudziem citiem skolas biedriem.  Ar kuriem saskarsme būs pozitīva un enerģijas pilna. Šodien par garlaicību sūdzēties nevajadzēs.  

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.