3.8 C
Rīga
sestdien, 20 aprīlis, 2024

Karjeras horoskops – 2. septembris : gaidāmi panākumi, diemžēl arī strīdi ar kolēģiem

 

Karjera

Darba lietas pavirzīsies uz priekšu. Būs jaunas idejas un projekti, tomēr komandas darbs ne visai veiksies. Kolēģi gribēs strīdēties un konfliktēt. Strīdos labāk neiesaistieties, tad arī izbēgsiet no nepatikšanām nākotnē. 
 
AUNS
Zvaigznes jums ļaus gūt panākumus profesionālā jomā. Jūs beidzot novērtēs pēc nopelniem. Iespējams paaugstinājums amatā.  Topā būs intuīcija un kreativitāte. Varēsiet iedzīvināt savus sapņus. Galvenais – nenobīties sākt!
 
VĒRSIS
Šodien būs vēlme strādāt komandā, kas uzlabos attiecības ar kolēģiem. Bet “haltūristus” savā komandā necietīsiet. 
 
DVĪŅI
Zvaigznes dos jums entuziasmu, ticību sev, mērķtiecību.  Diena dāvinās arī radošu pacēlumu, un jūs atradīsiet ideālu risinājumu pat vissarežģītākajām situācijām.
 
VĒZIS
Ja mīlat risku un svaigas idejas, tad šī ir īstā diena. Centieties nestrīdēties: katrs konflikts var beigties negatīvi.
 
LAUVA
Šodien būsiet ļoti praktisks, īpaši, ja nepieciešams noslēgt kādu vienošanos. Svarīgi būt uzmanīgam, un nepieciešams smalki pārbaudīt visus dokumentus. Vēlams piesaistīt juristu. 
 
JAUNAVA
Marsa ietekme jums dos spēkus karjeras attīstībai. Tomēr centieties nepieņemt pārsteidzīgus lēmumus, tie jūs var novest kādā sarežģītā un pat bīstamā situācijā. 
 
SVARI
Kolēģi un priekšniecība novērtēs jūsu nopietno pieeju darbam. Velti nešķiediet laiku, esiet to cilvēku kompānijā, kas patiešām jums var palīdzēt. 
 
SKORPIONS
Būs grūti valdīt impulsivitāti un agresiju, var uznākt nopietnas dusmas, tādēļ pastāv risks sastrīdēties ar kolēģiem, kam būs ne visai patīkamas sekas nākotnē.
 
STRĒLNIEKS
Darba lietas risināsies vienmērīgi, vien Saturns var radīt nelielus šķēršļus. Daudziem diena ar stagnāciju, dažiem iespējamas papildus grūtības, kas patiesībā ir ceļš uz paaugstinājumu. 
 
MEŽĀZIS
Jūs ar lielu degsmi pieņemsiet drosmīgus un pat avantūristiskus priekšlikumus. Ja strādājat vienatnē, tad varēsiet nonākt pie lieliem rezultātiem. Ja darbojaties komandā, tad labāk būt patstāvīgam, ne ar vienu nerēķināties.
 
ŪDENSVĪRS
Šodien vēlams doties darba komandējumā, tas nesīs negaidīti labus panākumus. Darba jomā noderēs jauni kontakti.
 
ZIVIS
Izdomāsiet, kā palielināt ienākums, un šo ideju iemiesosiet dzīvē. Strādāsiet profesionāli, un ne uz brīdi nejutīsiet neizlēmību. 
 
 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.