1.4 C
Rīga
piektdien, 19 aprīlis, 2024

Kā mani izmantoja sieviete. Andra stāsts.

 

Raksta sākums

Tad man sāka pielekt, ka tas ir smalki izdomāts plāns, un, ka jau no paša rīta dejoju pēc viņas stabules.

Pīpētavā kā parasti no rītiem vismaz puse sieviešu kolektīva kuļ mēles par jaunākajām tenkām, kas, kur, ko, ar ko, vai nu ko viņas tur runā. Šī viltīgā jauniņā, braucot garām, uzpīpināja, lai pasveicinātu, pamāja ar roku un platu smaidu aizbrauca tālāk.

Nekad mūžā nebiju redzējis tik daudzus apmulsušus skatienus, vērstus manā virzienā. Kāpēc brauc kopā? Nakšņoja kopā? Kāpēc viņa tāda smaidīga? Smēķētava bija apklususi un pavadīja mūs ar neizpratnes pilniem skatieniem.

Muļķīgi klusēdami aizbraucām uz stāvvietu, bet tur atkal izlēciens. Tā bezkaunīgā būtne ņem ārā ziedus no aizmugurējā sēdekļa, sacīdama : “Novītīs, žēl būs,” un nes iekšā ēkā, protams, garām smēķētavai. Pie stāvvietas ir otra ieeja, pa kuru ātrāk var tikt iekšā ēkā, es pa to iegāju.

Pēc apmēram 15 min. pie manis pa vienai nāk biroja kolēģes un, drūmi smaidot, uzdod muļķīgus jautājumus : “Kāpēc kopā atbraucāt?”, “Kas par ziediem?”, “Cik sen esat pazīstami?” Pa vienai vien nāk un, nesaņēmušas gribēto atbildi , sūta jaunu spiegu (saku, ka ziedi nav no manis, pazīstu 3 dienas, piedāvāja atvest uz darbu).

Sēžu un domāju – kas tas bija, ko tas nozīmē, un kas vēl sagaida?

 

Ja arī tev ir kāds interesants atgadījums iz dzīves, ar ko vēlies padalīties, sūti to mums uz redakcija@dieviete.lv!

 

 

4 KOMENTĀRI

  1. Nabadziņš neapdirsies? Tavu kolēği gadījumā nesauc Gunita? A kaut gan nē, viņa nevar strādāt birojā, ja nu tikai par apkopēju.

  2. Raksta autors ir pārāk augstās domās par sevi.Jaunā kolēģe centās vien būt draudzīga un izpalīdzīga,tāpēc viss šis stāsts ir vīrieša interpretācija.Bet varbūt ziedus viņa iegādājās,lai iepriecinātu sevi darba vietā?Bet varbūt patiešām tos kāds bija uzdāvinājis,un lai nenovīstu,bija jāpaņem uz darbu?Tāpēc mazāk sēdi un domā kārtējās muļķības,bet esi vienkāršs un draudzīgs bez aizdomīguma.

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.