2.3 C
Rīga
piektdien, 26 aprīlis, 2024

Veģetārā omlete

 

omleteRecepte ir pavisam vienkārša, taču rezultāts ir neticami gards.

Tev vajadzēs (visam daudzums pēc izvēles) :

  • olas
  • sīpolus
  • tomātus
  • olīvas
  • garšvielas (sāls, pipari un, ko sirds kāro)

Piedevām lieliski piestāv mazsālīti vai marinēti gurķīši un svaigi tomāti.

Pagatavošana :

  • smalki sagriez sīpolus, tomātus; olīvas vari griezt gredzentiņos
  • sakul olas, pievieno garšvielas
  • olu kultenim pievieno sagrieztos dārzeņus un rūpīgi samaisi
  • lej cepties uz uzkarsētas pannas, izlīdzinot dārzeņus pa visu omleti
  • cep uz lēnas uguns, vari uzlikt vāku, lai dārzeņi nebūtu jēli, kad ola jau piedegusi
  • atceries “apmest otrādi”; es to daru, omleti sadalot 4 daļās kā picu, tad vieglāk apgriezt otrādi
  • kad gatava, liec uz šķīvja un ēd ar marinētiem gurķīšiem, svaigiem tomātiem, maizes šķēli un visu, ko vien kārojas

 

Labu apetīti vēl Dieviete.lv redaktore Lapsa

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.