1.1 C
Rīga
sestdien, 20 aprīlis, 2024

Latvijā ražoto apģērbu zīmola VAIDE jaunā rudens – ziemas kolekcija pilsētnieciskās noskaņās

 

image

Latvijā ražoto apģērbu zīmols „Vaide”, kas jau 23 gadus iepriecina savus klientus ar pārdomātu dizainu un komforta apvienojumu, sezonu mijā aicina iepazīties ar jauno rudens ziemas kolekciju. Šoreiz kolekcija atspoguļo mūsdienu pilsētnieces stilu – šīs kolekcijas valkātāja ir sievišķīga, dinamiska, apņēmīga un pārliecināta par sevi. “Vaide” šosezon aicina akcentēt savu individualitāti, izvēloties stilīgu, spilgtu auduma apdruku vai atturīgu maigu toņu krāsu paleti, kas pārliecinoši turpina ieņemt savu vietu modes tendenču vidū.

Inese Lode, uzņēmuma “Vaide” pārdošanas departamenta vadītāja, 2016. gada rudens – ziemas kolekcijā izceļ vienkrāsaino audumu pārsvaru, kas ļauj veidot ļoti lakonisku, pat brīžiem ieturētu kolekciju. “Šāda pieeja atvieglo dažādu apģērbu kombinēšanu savā starpā, kas ir ļoti praktiski un tajā pašā laikā neietekmē sievietes iespējas izskatīties aktuāli un eleganti.” Stāsta Inese. “Savukārt papildus elementi kā aksesuāri, ļauj pārveidot apģērbu no ikdienišķa līdz pat svinīgam pasākumam atbilstošu.”

Kolekcijā plaši pārstāvēti šosezon aktuālie toņi kā gaisīgi zils, siltais tumši pelēkais, haizivs ādas blāvi zilpelēks u.c. toņi, kas ļoti atbilst kopējam rudens un ziemas noskaņām. Ļoti plaši pielietota apģērbu apstrāde ar eko-ādu, trikotāžas izstrādājumiem piešķirot dinamisku eleganci, kas savukārt ir saistoši gados jaunākajām klientēm. Turklāt arī šīs sezonas kolekcijā ir ļoti plašs piedāvājums ar mēteļiem bez piedurknēm un vestēm, kas patlaban ir izteikti aktuāla un iecienīta modes tendence, turklāt piemērota Latvijas laika apstākļiem.

Turpinot veiksmīgi iesākto plus size jeb lielizmēra modeļu iekļaušanu kolekcijās, arī rudens – ziemas apģērbu līnijā iespējams kombinēt apģērbus līdz pat 52.izmēram. Šī šobrīd pasaulē aktuālā tendence “Vaide” tika adresēta jau pavasara – vasaras kolekcijās, un ir īpaši iecienīta Latvijas pircēju vidū.

Zīmolam “Vaide” ir veikali ne tikai Baltijā, bet arī Ukrainā un Krievijā, kas apliecina, to ka pircēji labprāt izvēlas Latvijā ražotu apģērbu. Šo 23 gadu pastāvēšanas laikā uzņēmums „Vaide” strādājis pie savu kolekciju pilnveidošanas, un modelētāju, stilistu un konstruktoru nepārtrauktais radošais process ir virzīts uz laikmetīgo modes tendenču iemiesošanu kolekcijās. Kompānija „Vaide” ir visu savu kolekciju izstrādātājs un ražotājs vienā personā, abas kompānijai „Vaide” piederošās fabrikas, kurās tiek šūta visa šī zīmola produkcija, atrodas Latvijas pilsētās – Rīgā un Jelgavā, kuras vēsturiski ir Baltijas šūšanas rūpniecības galvaspilsētas. Vaides apģērbi ir ērti un skaisti, lieliski piemēroti birojam. Vaide kolekciju klāstā pieejami grezni vakartērpi, komfortabls apģērbs mājai, miegam un aktīvai atpūtai.

Sekojot pasaules tendencēm un klientu pieprasījumam, Vaide kolekcijas pieejamas arī interneta veikalā www.Vaideshop.lv.

Rīgā Vaide veikali atrodas TC Origo 2. stāvā (Stacijas laukumā 2), TP Alfa 2.stāvā (Brīvības ielā 372), Galerija Centrs (Audēju iela 16) un Kr. Barona ielā 37 (ieeja no Ģertrūdes ielas).

Vairāk informācijas par kompāniju un kolekcijām: http://www.vaide.lv/lv/

smart cat

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.