1.1 C
Rīga
piektdien, 19 aprīlis, 2024

Par ko labāk neprašņāt vīrieti?

 

paruks

Ģimenē situācijas ir dažādas – gan priecīgākas, gan ne tik priecīgas. Protams, stabilās attiecībās vienam no otra noslēpumiem nevajadzētu būt. Un cilvēks, ja mīl jūs, pats stāstīs par visām savām būšanām un nebūšanām. Tomēr ir lietas, kuras vīrietim labāk neprasīt. 
 
Ja Viņš pats nestāsta, tad – labāk neprasīt par:
 
  • Vismaz attiecību sākumā – par naudu vīrieša makā. Ne jau naudas dēļ jūs mīlat.
  • “Kas ir ideālā sieviete?” Šis nereti var novest pie skandāla. Jo ideāls tēls ir kas viens, bet dzīvot ar ideālo – tas jau ir pavisam kas cits. Šāds jautājums vīriešus daudzreiz nostāda neērtā situācijā.
  • “Vai skaties porno?” Šis vīrietim liks justies neērti. Tas ir skaidrs, ka visi pieaugušie (un pat vēl ne pieaugušie) to skatās. Labāk būtu teikt šajā tēmā : “Paskatīsimies kopā?” Tas, starp citu, ir lielisks priekšspēles variants.
  • Bijušās draudzenes. To tēmu vispār labāk neaiztikt. Viņš ir kopā ar jums, un par to jāpriecājas. Jo bijušo draudzeņu “ķidāšana” vārdos – tā ir nepatīkama tēma viņam. Tā ir vīrieša zāģēšana.
  • Viņa draugu noslēpumi. Katram no mums ir savi noslēpumi, kuri tādi paliek līdz zināmai robežai – kad netiek apdraudētas pašas attiecības. Priecājamies par šodienu, gatavojamies rītdienai. Bet bijušās un neafišētās tēmas lai paliek kur bijušas. 
 
 
Avots: cosmo.ru
 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Iepriekšējais rakstsPiena maģiskais spēks
Nākamais rakstsKā pareizi skūpstīties? VIDEO