4.3 C
Rīga
ceturtdien, 18 aprīlis, 2024

6 bīstami eksperimenti seksā, ko labāk neatkārtot

 

ada

Pirms 6 gadiem ASV notika traģēdija – Tobijs Teilors neapzināti nogalināja savu sievu Kristenu, nositot viņu ar strāvu, kas nāca no fēna vada. Izrādījās, ka laulātais pāris tādā veidā “pielika uguntiņu” savām attiecībām, “uzlādējot” viens otru mīlēšanās laikā ar elektrošoka un sadzīves tehnikas aparāta strāvu. Taču tajā dienā vīrs neparēķināja, cik strāva ir spēcīga un viņa savdabīgā mīlestības izrādīšana izrādījās nāvējoša. Diemžēl līdzīgi stāsti nav retums.

“Cilvēka psihe ir spējīga sintēzei – jaukt un maisīt dažādas sistēmas uztveres,” skaidro seksa koučs Jekaterina Ļjubimova, kas izveidojis starptautisku tīklu “Treniņu centrs Sekss.rf”. “Piemēram, negausīgi cilvēki bieži vien neatšķir bada sajūtu no vientulības. Tā arī šajā situācijā ar bīstamu mīlēšanos pašsaglabāšanās jūtas jauc ar uzbudinājumu. Tas iespējams tāpēc, ka smadzeņu neironi, kas atbild par pašsaglabāšanos un dzimtas turpināšanu ir saistīti un aktīvi sadarbojas.” Portāla Ledi mail.ru autors uzskaitījis sešus bīstamākos seksa eksperimentus, kurus labāk jums nemēģināt.

Lakats uz sejas vai asfiksija

Erotiskās literatūras autori seksu, kurā mīlēšanās laikā seju apsien ar garu šalli, sauc par skarfingu, savukārt ārsti to dēvē prozaiskāk: “spēles ar asfiksiju” (asfiksija – smakšana).  Tieksmi uz šādiem seksa eksperimentiem ir viegli skaidrojama: skābekļa trūkums aktivizē dažādu vielu izsviedi, kas cita starpā izsauc arī eiforiju un uzbudinājumu. Bet, tā kā cilvēks šajā brīdī jau tā ir uzbudināts, sanāk, ka viņš izjūt divkāršu baudu. Taču jāsaka – bīstamu baudu. Ne visi paspēj laikus apstāties. Bez šalles skarfinga cienītāji izmanto arī celofāna lentes, virves, mīļotā rokas. Starp šādā seksā mirušajiem vairāk ir vīriešu, kas ar to nodarbojušies vieni paši.

Strāvas izmantošana

Tie, kuri iecienījuši šo ekstremālā seksa veidu, mēģina pārliecināt, ka neliela strāva mīlējoties ļoti uzmundrina un paasina sajūtas. Tā nav nebūt retākā aizraušanās, starp citu. Patiesībā tik ļoti izplatīta, ka tādām spēlītēm jau sen nopērkamas elektroniskās spēļamantiņas. Tās izstrādātas ar aprēķinu, lai cilvēki kaisles brīdī nepārspīlētu ar strāvas daudzumu, kā to izdarīja Teiloru pāris. Bet pat zema strāva var radīt elpošanas traucējumus, sirds fibrilāciju (aritmiju) un postoši iedarboties uz nervu sistēmu. Tāpēc – labāk atstāsim elektrību lampiņām, bet paši iedegsimies no drošākām lietām.

Vaska figūriņas

Viss, kas saistīts ar svecēm, automātiski tiek attiecināts uz ko romantisku un kinematogrāfisku. Maiga uguns, uz vēdera lēnām tek sveces vasks… un iespaidīgie mīlnieki gūst dažādas pakāpes apdegumus. Savukārt tie, kuri rūpīgāk gatavojušies un vēl ķermeni iezieduši ar erotisko eļļu, gūst nopietnākus apdegumus. Mēs jau pat nerunājam par sabojātu gultas veļu, no kuriem iztīrīt vasku pēc tādiem seksa eksperimentiem nav vienkārši. Tādēļ – ja jūs nu tomēr nespējat noturēties, nepaspēlējoties ar vasku, nenoslinkojiet un aizejiet uz seksa veikalu. Tur var nopirkt speciālās sveces, kuru kušanas temperatūra nav ļoti augsta un vasks uzsilst mazāk. Tos labāk pilināt uz mīļotā vīra muguras no 40-50 centimetru attāluma: tā vasks paspēj nedaudz atdzist.

 Ar uguntiņu

Ja jau reiz mēs sākām runāt par uguni un svecēm, nevar neminēt piromāniju. Ja jūsu otra pusīte pirms katras mīlēšanās sadzedz apkārt daudz sveču, velk jūs tuvāk un tuvāk kamīnam un pēc pasēdēšanas pie ugunskura jo vairāk “iededzas”, tad viņu var turēt aizdomās par īpašu seksuālu novirzi – spēju ļoti uzbudināties uguns tuvumā. Viss jau būtu kārtībā, bet daudziem šāda seksa eksperimentētājiem ar laiku nepietiek ar sveces liesmām, viņi sāk dedzināt visu, kas pa rokai. Viņiem, protams, liekas, ka istabas vidū tikai mazliet padegs vecās avīzes, kuras pēc tam nodzēsīs. Bet mēs taču zinām, ar ko var beigties tādas spēlītes.

 Pakaļdarināšana

Ir mīlnieki, kuri, meklējot ko interesantu seksā, mēģina kopēt kinozvaigznes. Un tur sākas pats interesantākais. Jo taču lielai daļai filmu erotisko sižetu neieraksta sāniņā: “Necentieties to atkārtot dzīvē! Tas ir bīstami.” Skatītāji nezina, cik statistu turējuši aktrisi, kad viņa skaisti un kaislīgi skūpstīja aktieri klints malā. Piemēram, filmas “Intermeitene” uzņemšanā varone “strādā” ar klientu japāni, gultu krata seši vienlaikus seši vīrieši un tur pat tuvumā nav neviena pārstāvja no uzlecošās saules zemes… Bet galveno ainu no filmas “Pamatinstinkts” uzņēma sešas dienas, lai maksimāli erotiski parādītu katru aktieru kustību. Mēs savukārt visu redzēto uzņemam par tīru mantu un bez apdomas cenšamies to īstenot dzīvē. Finālā labākajā gadījumā sanāk vilties, bet biežāk – tiek iegūti sastiepumi un zilumi.

 Mīlēšanās nepiemērotās vietās

Pareizāk sakot – sekss bez prāta, toties ar savu stulbības devu. Kā gan citādāk izskaidrot mēģinājumus nodarboties ar seksu jaunceltnē, kur apkārt ir nestabila armatūra un betona bloki? Vai sekss karstā pirtī. Vai jauniešiem tik mīļā, nāvīgi bīstamā spēlīte – sekss automašīnā, traucoties lielā ātrumā. Droši vien pat nav jāpaskaidro, ar ko var beigties visi šie eksperimenti. Galvai uz pleciem tomēr jābūt arī tad, kad tā ir trakas kaisles pārņemta.

“Ja pārim trūkst asu izjūtu seksā, tās nebūt nav jāgūst tādā neparastā veidā,” iesaka Jekaterina Ļjubimova. “Pirmkārt es rekomendēju mīlēšanos ar partneri dažādot, ieviest tajā ko jaunu, neparastu, to, kas agrāk nav darīts. Piemēram, pamainīt vidi, iegādāties intīmās rotaļļietas, apmeklēt kādus seksa kursus.”

 

AVOTS

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.