0.6 C
Rīga
piektdien, 26 aprīlis, 2024

Šīs pazīmes liecina par to, ka cilvēks ir emocionāli nepieejams; īpaši #2

 

vilks

Tev, protams, nav laika tiem cilvēkiem, kuri tev nav vajadzīgi, tomēr dažkārt šāda pieeja var aprobežoties ar kaut ko pavisam citu.

Dažkārt cilvēki vienkārši ir emocionāli nepieejami un izpauž to daudz dažādos aizsargveidos. Kā, piemēram, visur publicējot ierakstus par to, ka no randiņiem nav nekādas jēgas, iepazīšanās internetā nekam neder, visi vīrieši ir vienādi vai arī ka visi labie vīrieši jau ir aizņemti – tās ir pilnīgas muļķības, un visbiežāk šie vārdi kalpo kā aizsargmehānisms emocionāli ļoti grūti pieejamiem cilvēkiem.

1. Cilvēks ir nekonsekvents

Mīlestība ir konsekventa. Iespējams, ka tavs vīrietis vai tu viņu vēlies redzēt visu laiku, vienmēr vēlies būt viņam blakus. Protams, pārāk bieža laika pavadīšana kopā arī nenāk par labu, bet ja tavs vīrietis vai tu vēlies tikties tikai reizi mēnesī, tas nozīmē, ka kaut kas nav kārtībā ar attiecībām. 

Tev ir jābūt atbildīgai par to, kā tu jūties, lai varētu dibināt veselīgas, emocionāli noturīgas attiecības. Viņš nevar būt iemesls tam, vai tu esi laimīga vai bēdīga. Esi laimīga, lai tur vai kas. Esi atklāta par to, kā tu jūties katru dienu, mīli sevi un savu dzīvi.

2. Cilvēks runā tikai pats par sevi

Viņš tikai runā par sevi, neuzdod nekādus jautājumus. Emocionāli nepieejams vīrietis parasti ir tas šarmējošākais un atraktīvākais. Ja vienmēr viss ir tikai par viņu, nekad tas viss nebūs par tevi. Veselīgas attiecības ir Es+Viņš. Attiecībās abiem cilvēkiem ir vieta – ja viņš aizņems visu vietu, tad tev ir jāiet prom.

No tava skatupunkta: Viņš domā tikai par sevi, un tu domā tikai par sevi. Visu laiku galvā tu pārdomā to, vai tu vispār viņam patīc. Tu vēlies tikai partneri tā vietā, lai tiešām ar kādu nodibinātu īpašu saikni. 

Ja tu nosodi ikvienu cilvēku savā ceļā, kurš vēlas tev tuvoties, tu neesi emocionāli pieejama. Ja satiecies ar kādu tikai tādēļ, lai nomainītu Facebook statusu, labāk sāc padomāt par to, kas tieši tev no attiecībām ir vajadzīgs un kā tu to vēlētos īstenot.

3. Cilvēks nekad nav tiešs par to, ko vēlas

Klausieties, dāmas. Ja viņš tevi grib, tu to zināsi.  Ja satiecies ar kādu vīrieti, par kuru tev visu laiku rodas jautājumi, vai vispār viņš vēlas būt ar tevi, tā nav pareizā sajūta, kas tev būtu jājūt. Ja dibinās nopietnas attiecības, tad tu to skaidri redzēsi un būsi par to pārliecināta. 

Ja tu nekad skaidri nespēj noformulēt, ko tu vēlies, ar tevi notiek tieši tas pats. Ja tu neļauj viņam saprast, ko tu patiešām vēlies, tad no attiecībām diezin vai kaut kas izveidosies. Attiecībās ir jābūt atvērtībai un ļoti lielam emociju daudzumam, lai tās vispār izdotos. Ja neesi gatava attiecībām, tad neuzsāc tās vispār un gaidi mirkli, strādā ar sevi, kamēr atkal būsi kļuvusi emocionāli pieejama un varēsi vīrietim teikt, ko vēlies.

 

AVOTS

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.