9.6 C
Rīga
trešdien, 24 aprīlis, 2024

Smieklīgi atgadījumi dzīvē, attiecībās un seksā. Stāsti iz dzīves!

 

 

sievulisŽurnālists Aleksejs Vinogradovs kādā avīzē vadījis laulību rubriku 10 gadu garumā. Piedāvājam aplūkot dažas ievērības vērtas “pērles” no dažādajām intervijām un neskaitāmi daudzajām vēstulēm, ko šo gadu laikā saņēmis.

1. Es nesen sapratu, kāpēc meitenes baidās liftā braukt kopā ar svešu vīrieti. Tas tāpēc, ka lifts var iesprūst uz kādām trim stundām. Bet meitenei nokārtot „mazo vajadzību” šaurajā lifta spraugā nemaz nav tik viegli. Piemēram, es tādā situācijā delikāti aizgriezos, bet cits puisis manā vietā būtu skatījies abām acīm… (puisis)

2. Uz savu pirmo randiņu, kad man bija 15 gadu, es līdzi paņēmu desmit prezervatīvus. Un visi viņi noderēja…mēs tos piepildījām ar ūdeni un metām no lodžijas uz garāmgājējiem…(puisis 21 gads)

3. Es ļoti mīlu savu sievu! Citas sievietes es mīlu daudz mazāk, bet biežāk! (vīrietis)

4. Mums bija romantisks vakars sveču gaismā, bet mans bijušais puisis, muļķis, ņēma un apēda sveci…es nobijos un vairāk viņu nemīlu. (meitene 19 gadi)

5. Es esmu attapīga meitene un sen jau saprotu, kā puišiem notēlot nevainīgu. Pirms seksa jāiebāž Tampax, kur vajag. Viņš pamocīsies un sapratīs, ka esmu jaunava. Varbūt pat sāks mani cienīt vai gribēs mani apprecēt…(meitene, 19 gadi)

6. Draudzene man stāstīja, ka reiz bija aizbraukusi pie radiem uz laukiem. Aizgājusi uz diskotēku. Tur viņai „pielipis” puisis. Gara augums, skaists. Vakarā viņš draudzeni pavadījis mājās, tad viņa sapratusi, ka puisim iepatikušies viņas zobi, nevis viņa pati. Puisis padomājis, ka zobi ir no zelta. Labi, ka palīdzība paspēja īstajā laikā…(meitene, vecums nav norādīts)

7. Daudzi vīrieši, ejot uz randiņu noskopojas un nenopērk ziedus. Veltīgi. Ja atnāk skaista svešiniece, ziedi ļoti noder, bet ja atnāk nesmuka vai „govs”, var izlikties par puķu pārdevēju. Neko ne par kādu randiņu nezinu, stāvu un tirgoju ziedus, palikušas pēdējās puķītes – skaistulīt, nopērc! (vīrietis, 32 gadi)

8. …gultā man ir nācies daudz ko piedzīvot…Atnācu, reiz pie kādas sievietes, lai paliktu pa nakti, bet no rīta viņas suns manas olas aplaizīja. Pamēģini atteikties – rotveilers! Dikti sabijos, bet neapčurājos…(vīrietis, 37 gadi)

9. Pēc sarunas ar tēvu mūsu dēls atguva normālu seksuālo orientāciju. Viņš vairāk neinteresējas par vīriešiem. Un vispār viņš vairāk neinteresējas ne par ko, jo tētis viņam „atsita” pašu interesantāko vietu…(sieviete, 34 gadi)

10. …mans mīlas piedzīvojums pirms pieciem gadiem, kad man bija 13 gadi. Mans vienaudzis Vaļera sāka ar mani draudzēties. Pēc tam mūsu attiecības aizgāja pārāk tālu – viņš vairākas reizes mani noskūpstīja un ar mazo pirkstiņu pieskārās manām krūtīm. Tad viņš teica: „Piedod, Ļena, viss pārējais būs vēlāk! Izaugšu, kļūšu slikts un izdarīšu! Bet tagad tevi mīlēšu ar pareizām domām!” Žēl, ka tad, kad mēs izaugām viņš kļuva slikts ar citu meiteni, kuru apprecēja…(meitene, 18 gadi)

11. …vai taisnība, ka vīrieša „lepnuma” izmēru var noteikt pēc auss formas? Dzirdēju, ka, ja auss ir apaļa tad „tas” ir liels. Bet, jau auss forma ir kvadrātveida vai ausis ir nevienādas vai ar spiciem galiņiem, tad otrādi. Jābūt taču kādam veidam, lai to uzzinātu iepriekš. Visas meitenes atzīstas, ka vietējiem puišiem viss ir sīks. Es arī tā uzskatu…(meitene, vecums nav norādīts)

12. …vīrieši bieži cenšas uz rokām sievieti aiznest līdz gultai. Kā ārsts-traumatologs, es to neiesaku. Vīrieši bieži šādās situācijās „nomet” sievieti zemē, bet pēc tam viņas mēģina mani pierunāt, lai slimības vēsturē es ierakstu, ka nokritusi pati uz ielas. Bet es jau pēc traumas rakstura redzu, ka, nabadzīti, ar galvu aizvērtās durvīs, vai pret grīdu – tā pamatīgi…(vīrietis, 40 gadi)
 
13. Mūsu sādžā ir kāda sieviete, kura impotenci ārstē ar svaigām govju „karašiņām” . Apsmērē vajadzīgo vietu ar svaigiem mēsliem un liek, lai nožūst, kamēr izveidojas garoza. Manam draugam palīdzēja jau pirmajā reizē, bet smird viņš jau otro mēnesi. Erekcijas traucējumu nav, bet sievietes no viņa bēg, jo ļoti pēc govs smird…(vīrietis, 39 gadi)

14. …mēs ar draugu iemīlējāmies vienā meitenē, bet negribējām tāpēc, sabojāt mūsu draudzību. Nolēmām spēlēt kārtis, kurš uzvarēs, tam tiks meitene. Sākumā viņš man zaudēja 9 meitenes, bet vēlāk atspēlēja 14! Nu, viena mums jau ir, bet tagad man draugam jāatrod pārējās trīspadsmit. Ja ātri neatradīšu, draugs par kāršu parādu „ieslēgs skaitītāju”…(puisis, 17 gadi)

15. Savās kāzās es nepiedalījos…atslēdzos. Neatceros kas un kā…(puisis, 22 gadi)

16. …mīlestība siena kaudzē ir neaizmirstama…pēc tam nedēļu jākasās…(students, 22 gadi)

17. …atradu sava desmitgadīgā brāļa jakas kabatā jaunu prezervatīvu. Apsolot, ka to nestāstīšu tēvam, sāku viņu iztaujāt. Brālis atzinās, ka viņam patīk klasesbiedrene, bet atrastā lietiņa vajadzīga, lai atstātu uz meiteni iespaidu. Kad prezervatīvs, it kā nejauši izkrītot no kabatas, tad viņš izskatoties pieredzējis. Es nekautrējoties pajautāju, vai viņi šo lietiņu izmanto, vai nē. Brālis apraudājās un aizskrēja. Laikam jau bija mēģinājuši, ja tā apvainojās. (meitene, 19 gadi)
 
 
Ja arī tev ir kāds smieklīgs atgadījums, droši padalies!
 
 
 
 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.