Sastāvdaļas
- 4 polārmaizes
- 1 vistas fileja
- 1 tējkarote medus
- 1 liels vai 2 mazi avokado
- 1 citrons
- sauja ķiršu tomātiņu
- 6 šķēles Trikata Krievijas Light siera
- sauja rukolas
- sāls un pipari pēc garšas
- 2 ķiploku daiviņas
Pagatavošana
- Vistu uz 30 minūtēm ieliec marinādē, kas pagatavota no ½ citrona sulas, smalki sakapāta ķiploka, tējkarotes medus, sāls un pipariem. Kad vista iemarinējusies, to no abām pusēm apgrilē uz pannas, līdz tā viegli zeltaina un izcepusies.
- Avokado notīri un ar dakšiņu saspaidi viendabīgā masā. Pēc garšas pievieno sāli, piparus un ½ citrona sulas.
- Uz polārmaizes bagātīgi zied avokado masu, pāri kārto grilētas vistas šķēlītes, pievieno uz pusēm sagrieztus ķirštomātus un sauju smalku rukolas lapiņu. Noslēdz ar otru polārmaizes pusi.
Paldies Lindai Vilmansonei par recepti!