maizite

Sastāvdaļas

  • 4 polārmaizes
  • 1 vistas fileja
  • 1 tējkarote medus
  • 1 liels vai 2 mazi avokado
  • 1 citrons
  • sauja ķiršu tomātiņu
  • 6 šķēles Trikata Krievijas Light siera
  • sauja rukolas
  • sāls un pipari pēc garšas
  • 2 ķiploku daiviņas

 

Pagatavošana

  1. Vistu uz 30 minūtēm ieliec marinādē, kas pagatavota no ½ citrona sulas, smalki sakapāta ķiploka, tējkarotes medus, sāls un pipariem. Kad vista iemarinējusies, to no abām pusēm apgrilē uz pannas, līdz tā viegli zeltaina un izcepusies.
  2. Avokado notīri un ar dakšiņu saspaidi viendabīgā masā. Pēc garšas pievieno sāli, piparus un ½ citrona sulas.
  3. Uz polārmaizes bagātīgi zied avokado masu, pāri kārto grilētas vistas šķēlītes, pievieno uz pusēm sagrieztus ķirštomātus un sauju smalku rukolas lapiņu. Noslēdz ar otru polārmaizes pusi.

 

 

Paldies Lindai Vilmansonei par recepti!

 
Ko Tu par to saki?

Komentē

Dieviete.lv,  noteikumi, ētikas kodekss, [email protected] 2018

+371 66 66 00 22  Valguma iela 31a, Rīga.

or

Log in with your credentials

Forgot your details?