6 C
Rīga
piektdien, 19 aprīlis, 2024

Ar kādu zodiaka zīmju pārstāvjiem labāk neprecēties?

 
gredzens
 
Katrai zodiaka zīmei ir savas raksturīgās iezīmes – gan pozitīvās, gan negatīvās. Piedāvājam jums apskatīt, ar kādām negatīvajām iezīmēm jums nāksies saskarties, ja vēlēsieties precēties ar konkrētās zīmes pārstāvi.
 
* Ar Aunu neprecieties, ja vēlēsieties būt gudrāka par viņu. Ģimenē ar viņu būs nepārtraukta sacensība par intelekta līmeni, kas reizēm var novest arī līdz drāmai. 
 
* Ar Vērsi jums būs grūti, ja sailgosieties pēc vieglas dzīves. Viņš, visticamāk, prasīs no jums arī ieguldīt enerģiju, lai kopīgiem spēkiem tiktu pie pārticības.
 
* Dvīņi jums liks rosīties. Un, ja netiksiet viņam līdzi, tad dzīve būs grūta. 
 
* Vēžiem ir daudzas problēmas, kuras viņš pats nepratīs risināt. Tās būs jārisina jums. Un nav svarīgi, ka dažas problēmas ir izdomātas.
 
* Lauva ir egocentrisks. Iekšā ir daudzreiz izdomātas un nepamatotas problēmas. Turklāt Lauva ir vientuļnieks, kurš savam spožumam citus nelaiž klāt. Ja esat ar mieru samierināties, ka būsiet otrā pēc viņa, tad varbūt viss sanāks. 
 
* Neprecieties ar Jaunavu, ja neesat ar mieru, ka ar laulību saistītās lietas nebūs galvenās viņa dzīvē. 
 
* Svariem laulība ne tuvu ne vienmēr ir mīlestības dēļ. Tas var būt aprēķins vai atriebība kādai iepriekšējai draudzenei.  
 
* Neejiet par sievu Skorpioniem, ja nejūtatiess vienlaikus jūtīga, spēcīga un gudra.
 
* Strēlnieks jums nedos miera sajūtu, jo ir pārāk neprognozējams, pārāk aizņemts ar darba lietām. Ja vēlatiess mierīgu dzīvi mājās, tad ar šīs zīmes vīrieti labāk neprecieties. 
 
* Neprecieties ar Mežāzi, ja neesat gatava pārdzīvot regulārus stresus, kas saistīti ar viņa darba lietām.
 
* Ar Ūdensvīru jums būs grūti, ja neesat gatava dzīvot zināmā dzīves nekārtībā. Šīs zīmes vīriešiem nav gatavības uzturēt dzīvokli, domas un noskaņu kārtībā. 
 
* Neprecieties ar Zivīm, ja neesat gatava strauji mainīt dzīvi. Zivis dzīvo alternatīvu dzīvi, reizēm mīl bohēmu. Un viņiem ir neziņa par rītdienu. 
 
 
 
 

2 KOMENTĀRI

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.