1.1 C
Rīga
otrdien, 19 marts, 2024

Reizes, kad sekss tiešām ir problēmas atrisinājums

 

parris

Vai esi kādreiz dzirdējusi kādu sakām, ka sekss neko neatrisina? Lai arī tas nav brīnumlīdzeklis, kas der visam, tas, kurš to teicis, laikam nav piedzīvojis tik brīnišķīgu orgasmu, kas spēj atbrīvot no vissmagākajām galvassāpēm.

Ir vēl 13 citas reizes, kad sekss patiesi ir īstais risinājums tavām problēmām.

Kad nevari iemigt

Nav nepieciešamības dzert zāļu tējas, ja ir tik holistisks risinājums bezmiegam.

Ja vēlies tikt pāri strīdam

Viņš tev atvainojās, tu viņam piedevi – patiešām, bet daļa tevis vēl joprojām vēlas viņam iekraut pa ģīmi. Tā vietā labāk neķītri viņu ieper un pēc pāris minūtēm jūs atkal būsiet tādi pat mīlas balodīši kā iepriekš.

Kad darbs tevi dzen izmisumā

Tu vēlies, kaut varētu doties mājās, bet rītā tev paredzēta svarīga prezentācija, turklāt priekšniekam jānodod tik ļoti svarīgā atskaite. Izklausās, ka tev jāieplāno tikšanās ar savu vīrieti, lai nodotos pikantām lietām – tas ļaus tev atslābināt nervus.

Kad nepaspēji apmeklēt sporta zāli

Nav noliedzams tas, ka sportošana uzlabo garastāvokli, bet, lai arī cik ļoti tu to vēlētos, dažkārt nekādīgi nepietiek laika sporta zāles apmeklējumam. Seksa laikā tu trenē sirdsdarbību un lokanību, kā arī tas liek izdalīties laimes hormoniem, kas liek tev starot ne sliktāk par jogas nodarbību.

Kad tu slinko

Tu apsolījies, ka beidzot sakārtosi savu drēbju skapi un tu to arī izdarīsi… tiklīdz tiksi galā ar šo ļoti nospiedošo lietu.

Kad kāds no jums abiem dodas kaut kur projām

Tev viņa pietrūks un viņam pietrūks tevis, jūs abi jutīsieties vientuļi šajā laika periodā. Aizmirsti par žēlošanos, ļaujiet saviem ķermeņiem baudīt vislabākās atvadas.

Kad tev ir garlaicīgi

Garlaicība var novest pie dažādiem visnotaļ nepiemērotiem lēmumiem, sākot ar iepirkšanos internetā un beidzot ar savu matu galu apgriešanu mājās. Labāk izvairies no bīstamajām neseksuālajām aktivitātēm.

Kad tev nepieciešams uzmundrinājums dienas vidū

Kad tev jāapmeklē grāmatu klubiņš no rīta un pēcpusdienā ieplānota vecmeitu ballīte, bet tu jūties nogurusi un miegaina, nezinot, kā pārdzīvot šo dienu. Tā vietā, lai strēbtu vienu no tiem dzērieniem, kas satur kofeīnu un raķešu degvielu, labāk uzticies vecajam labajam oksitocīna lādiņam.

Kad tev nepatīk tava jaunā frizūra

Tu par to raudāji. Analizēji situāciju. Uzrakstīji savai labākajai draudzenei. Nav iespējams labot to, kas tev šobrīd ir uz galvas, bet sekss liks tev saprast, ka tavi mati viņam nav visiekārojamākā lieta tevī.

Kad nevari izlemt, kādu filmu skatīties

Tu vēlies romantisku, bet viņš spriedzes filmu. Apvienojiet abus šos žanrus, neskatoties filmu vispār, tā vietā sarīkojiet kaislīgu ainu guļamistabā.

Kad galdiņš restorānā pieejams vēlu vakarā, un  jūs abi esat izsalkuši

Jūs ārkārtīgi ilgi esat gaidījuši, lai tiktu pie galdiņa rezervācijas jaunajā restorānā un nevēlaties sabojāt apetīti. Tomēr rezervācijas laiks plkst. 22.30 ir tik ļoti jūs nobadinājis līdz tādām dusmām, ka labākajā gadījumā izkāpjot restorāna stāvvietā vēl nebūsiet viens otram galvu norāvuši nost. Labāk apmieriniet viens otra apetīti, kurai nav nekādas saistības ar kuņģi.

Kad tu impulsa vadīta iegādājies jaunu apakšveļu

Tu esi iemalkojusi par daudz kafijas un netīšām iegājusi apakšveļas veikalā, nolemdama, ka tev nepieciešama jauna guļamistabas kleitiņa. Uzvelc to tiklīdz pārrodies mājās, un tev taps skaidrs, ka esi pieņēmusi saprātīgu lēmumu, to nopirkdama.

Kad jūs nakšņojat briesmīgā viesnīcā

Palagi ir stīvi, gaiss ir sasmacis, un jūs pat nevēlaties noskaidrot, kas darās zem gultas. Ir tikai viens veids, kā aizmirst par šaušalīgo istabu – tā nav apkalpošanas personāla izsaukšana (nepiemirsti likt lietā „Netraucēt” zīmi).

 

zeltene

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.