0.6 C
Rīga
piektdien, 26 aprīlis, 2024

Nevainīgais. Vai sievietēm vajadzīgs vīrietis bez pieredzes?

 

vircuks

Ik gadu psihologi, seksologi un pedagogi norāda, ka jaunā paaudze seksuālās aktivitātes sāk arvien agrāk. Sešpadsmitgadīgas mammas un tēti nevienu vairs nepārsteidz. Un tomēr daudzi jaunieši nesteidzas atbrīvoties no savas nevainības. Dažreiz starp tādiem atrodami arī diezgan nobrieduši cilvēki.

Tas izraisa neizpratni

Ja meitene cenšas saglabāt savu nevainību līdz kāzām, tas bieži izraisa pozitīvu attieksmi un apbrīnu. Nevainīgo vīriešu situācija ir atšķirīga. Ja astoņpadsmit līdz divdesmit gadus vecs vīrietis bez intīmas pieredzes pretējā dzimuma uztverē vēl ir normāls, uz vecākiem jau skatās ar aizdomām un neizpratni. Dāmas vēlas saprast, kāpēc tā notika? Varbūt šim cilvēkam ir nopietnas veselības problēmas? Impotence? Vai draņķīgs raksturs? Vai varbūt viņš vispār nav no šīs pasaules?

Nepamodinātie

Izplatīts viedoklis, ka nevainīgajiem nav tieksmes pēc pretējā dzimuma. Tā ir taisnība tikai daļēji. Starp tiem, kuri saglabājuši nevainību līdz divdesmit piecu vai pat trīsdesmit gadu vecumam, patiešām ir daudz vīriešu ar zemu vīrišķīgo hormonu līmeni un vāju interesi par pretējo dzimumu.

Bet tas nebūt nenozīmē, ka šie cilvēki ir aseksuāli vai nespējīgi uz pilnvērtīgu dzimumaktu. Vīriešu seksualitāti, tāpat kā sieviešu, var pamodināt. Pilnīgi iespējams, ka vīrietis neizrāda acīmredzamu interesi par pretējo dzimumu tikai tāpēc, ka vēl nav saticis savu īsto un vienīgo. Kad pie horizonta parādās īstais cilvēks, seksa dzīve var nokārtoties.

Protams, vīrietis ar zemu hormonālo līmeni nekļūs par seksa gigantu, bet viņš spēj būt mīlošs un uzticīgs vīrs, cienījams tēvs. Daudzām sievietēm tas partnerī ir vissvarīgākais.

Tāds raksturs…

Bieži vien vēls seksuālās aktivitātes sākums nav saistīts ar hormonālo fonu, bet ar cilvēka raksturu. Ja vīrietis ir introverts, neveikls, kautrīgs, nedrošs, nepārliecināts par sevi, tad viņam ir grūti iekarot sievietes sirdi. Ilgstošās nevainības iemesls var būt rūgta neveiksme, kas piedzīvota pirmajā mīlēšanās mēģinājumā.

Ja kungs pirmajā mēģinājumā “nevarēja”, bet sievietei pietrūka takta izjūtas un delikātuma pievērt uz to acis, tad vīrietim var uz ilgiem laikiem pazust vēlme nodarboties ar TO. Vīrietis jūtas vīlies gan sevī, gan pretējā dzimumā. Pēc tā viņam parasti nepieciešama diezgan nopietna rehabilitācija. Sievietei jābūt gudrai, lai spētu saskatīt “memmesdēliņā” potenciālu drošību un atbalstu.

Mana pirmā skolotāja

Sievietei, kura savā dzīves ceļā satikusi vīrieti bez seksuālas pieredzes, nevajadzētu domāt, ka šis fakts negatīvi raksturo personu. Ja kungs līdz šim nav nodevies miesas priekiem, tas nenozīmē, ka viņš nav sieviešu uzmanības cienīgs. Pilnīgi iespējams, ka viņš gaidīja tieši šo sievieti un būs viņai uzticīgs, uzticams un drošs sabiedrotais.

Ja sieviete nežēlos laiku un pūles, savu siltumu, lai apmācītu “jauniesaucamo” visos intīmās dzīves trikos, kā balvu viņa var saņemt mūžīgo “studenta” pateicību savai “pirmajai skolotājai”. Bieži vien šī sieviete kļūst par viņa sievu, galveno personu viņa dzīvē. Turklāt, ja sieviete ir vīrietim pirmā, ir vieglāk pielāgot intīmās attiecības savām vēlmēm, kas arī ir ļoti labi.

“Skolotājai” vajadzēs daudz pacietības un delikātuma. Dažreiz vīrietim-jaunavai nepieciešami vairāki mēneši “apmācības”, lai seksuālā dzīve ieietu normālā ritmā. Tas ir pilnīgi normāli, ja pirmajās reizēs erekcija dzimumakta laikā pazūd un vīrietis nevar sasniegt “finālu”.

Šajā gadījumā sievietei vajadzētu parādīt, ka nekas briesmīgs nav noticis, ka viņa nešaubās par vīrieša spējām. Tāds morāls atbalsts var paveikt brīnumus: vīrietim uztraukums pazūd, pašapziņa pieaug un pārim viss nokārtojas.

Steigties nevajag

Reizēm pirmajā nevainīgā puiša intīmās pieredzes gūšanas brīdī notiek starpgadījums: pat tad, ja erekcija ir spēcīga, vīrieti negaidīti var piemeklēt panikas lēkme. Un vīrietis “aizbēg no kaujas lauka”.

Kā tikt galā ar šīm bailēm? Iepriekš nesaki vīrietim, ka naktī plāno darīt TO. Partneris var neizturēt negaidīti plecos uzvelto atbildības nastu. Labāk vispirms ieiet kopā dušā, vienam otru viegli un atslābinoši pamasēt, tad vienkārši apgulties, apskaut un glāstīt vienam otru… Kad uzbudinājums sasniegs maksimumu, pat visvairāk nepieredzējušie un kautrīgie nespēs pretoties dabas aicinājumam.

 

veselam

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.