2.2 C
Rīga
svētdien, 22 decembris, 2024

Saldās biezpiena apaļmaizītes

 

rozina

Tev vajadzēs:

  • franču bageti
  • biezpienu
  • 1 olu
  • rozīnes
  • cukuru
  • vanilīnu (vanilīncukuru)

Pagatavošana:

  • Sagriez bageti 0,5 cm biezās šķēlēs.
  • Pagatavo biezpiena masu – samīci biezpienu ar olu, uzbriedinātām rozīnēm, šķipsniņu sāls, cukuru un vanilīnu. Masai jāsanāk nedaudz mīkstākai par sirņiku masu.
  • Pagatavo biezpiena kotletīti, ko liec uz maizes šķēles.
  • Sagatavotās maizes liec cepeškrāsnī un cep, līdz šķēles apakša ir zeltaini brūna.

Ja vēlies padarīt šo našķi īpašāku, biezpiena kotletītē paslēp šokolādes gabaliņu.

 

Labu apetīti vēl Dieviete.lv redaktore Lapsa

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.