Tev vajadzēs:
- franču bageti
- biezpienu
- 1 olu
- rozīnes
- cukuru
- vanilīnu (vanilīncukuru)
Pagatavošana:
- Sagriez bageti 0,5 cm biezās šķēlēs.
- Pagatavo biezpiena masu – samīci biezpienu ar olu, uzbriedinātām rozīnēm, šķipsniņu sāls, cukuru un vanilīnu. Masai jāsanāk nedaudz mīkstākai par sirņiku masu.
- Pagatavo biezpiena kotletīti, ko liec uz maizes šķēles.
- Sagatavotās maizes liec cepeškrāsnī un cep, līdz šķēles apakša ir zeltaini brūna.
Ja vēlies padarīt šo našķi īpašāku, biezpiena kotletītē paslēp šokolādes gabaliņu.
Labu apetīti vēl Dieviete.lv redaktore Lapsa