rozina

Tev vajadzēs:

  • franču bageti
  • biezpienu
  • 1 olu
  • rozīnes
  • cukuru
  • vanilīnu (vanilīncukuru)

Pagatavošana:

  • Sagriez bageti 0,5 cm biezās šķēlēs.
  • Pagatavo biezpiena masu – samīci biezpienu ar olu, uzbriedinātām rozīnēm, šķipsniņu sāls, cukuru un vanilīnu. Masai jāsanāk nedaudz mīkstākai par sirņiku masu.
  • Pagatavo biezpiena kotletīti, ko liec uz maizes šķēles.
  • Sagatavotās maizes liec cepeškrāsnī un cep, līdz šķēles apakša ir zeltaini brūna.

Ja vēlies padarīt šo našķi īpašāku, biezpiena kotletītē paslēp šokolādes gabaliņu.

 

Labu apetīti vēl Dieviete.lv redaktore Lapsa

 
Ko Tu par to saki?

Komentē

Dieviete.lv,  noteikumi, ētikas kodekss, [email protected] 2018

+371 66 66 00 22  Valguma iela 31a, Rīga.

or

Log in with your credentials

Forgot your details?