rozina

Tev vajadzēs:

  • franču bageti
  • biezpienu
  • 1 olu
  • rozīnes
  • cukuru
  • vanilīnu (vanilīncukuru)

Pagatavošana:

  • Sagriez bageti 0,5 cm biezās šķēlēs.
  • Pagatavo biezpiena masu – samīci biezpienu ar olu, uzbriedinātām rozīnēm, šķipsniņu sāls, cukuru un vanilīnu. Masai jāsanāk nedaudz mīkstākai par sirņiku masu.
  • Pagatavo biezpiena kotletīti, ko liec uz maizes šķēles.
  • Sagatavotās maizes liec cepeškrāsnī un cep, līdz šķēles apakša ir zeltaini brūna.

Ja vēlies padarīt šo našķi īpašāku, biezpiena kotletītē paslēp šokolādes gabaliņu.

 

Labu apetīti vēl Dieviete.lv redaktore Lapsa

 
0 Comments

Leave a reply

Dieviete.lv,  noteikumi, ētikas kodekss, [email protected] 2019

+371 66 66 00 22  Valguma iela 31a, Rīga.

or

Log in with your credentials

Forgot your details?