8.2 C
Rīga
trešdien, 24 aprīlis, 2024

Horoskops 2017. gadam – STRĒLNIEKS

 
 strelnieks
Kad posteni ieņem Sarkanais un Ugunīgais Gailis, un tas notiek 28. janvārī, Strēlnieks savus ieročus varēs noslēpt kaut kur tālāk no acīm, jo cīnīties nebūs ar ko. Gailis visu gadu Strēlnieku turēs zem sava spārna. Bet vajadzētu ar gaišiem svētkiem atvadīties no Mērkaķīša, kurš Strēlniekam ne reizi palīdzējis iepriekšējā gadā. 
 
Februārī daudzi Strēlnieki var plānot svarīgas tikšanās un pārrunas – bez grūtībām pierunāsiet pat vistrakāko partneri, un līgums būs parakstīts. 
 
Daiļrunība palīdzēs arī privātajā dzīvē – Strēlnieks ar aso prātu pakļaus savus pielūdzējus, un viņi gulēs pie kājām ne tikai no apbrīna, bet arī no smiekliem.
 
Pavasaris Strēlniekiem labi paliks atmiņā, jo interesantas tikšanās turpināsies. Strēlniekus gaida sekmes jebkurā lietā, viss ir atkarīgs vien no noskaņojuma, kāds ir konkrētajā brīdī. Arī balvas birs kā no pārpilnības raga, ir iespēja tikt pie mīļākā skolotāja vai godīgākā politiķa titula. 
 
Taču nedomājiet, ka visas uzvaras ir pelnītas – Gailis vienkārši izkārtojis, lai Strēlnieks visiem būtu acu priekšā. Aprīlī Jupitera aizbilstamie varēs pamatoti cerēt uz priekšniecības labvēlību. Tikai nepieciešams pārliecināt savu priekšnieku, ka labāk saņemtu naudas prēmiju nekā diplomus un rakstiskas uzslavas. 
 
Pavasara vidū neprecētiem Strēlniekiem būs daudzas romantiskas tikšanās, bet Gailis jau laicīgi sagatavojis ceļu, lai kādu kādu šīs zīmes pārstāvi ievilinātu dzimtsarakstu nodaļā. 
 
Savukārt maijā Strēlniekus vilinās lauki un plašums, putekļainajā pilsētā viņiem būs pārāk garlaicīgi un šauri.  Tagad ir īstais laiks doties atvaļinājumā, vēlams, tālāk no mājas, varbūt uz kalniem. Kāds Everests kaut kur gaida, lai Strēlnieks beidzot to iekarotu. 
 
Vasara – tas ir gadalaiks, lai iespringtu un nodarbotos ar senu plānu risināšanu. Bizness risināsies veiksmīgi, un Strēlniekiem tikai vajadzēs ap sevi pulcināt pareizo kompāniju, draugi ar entuziasmu izlīmēs sludinājuma lapiņas uz ielas, bet tuvākais draugs ar prieku uzņemsies komercdirektora lomu. 
 
Vasaras izskaņā būs lietderīgi atpūsties, un kurš vispār ir teicis, ka atvaļinājums pienākas reizi gadā? Šajā reizē gaida klusa atpūta kaut kur lauku mājās pie ezera – laiks ir noķert zelta zivtiņu. 
 
Augustā privātā dzīve līdzināsies pasakai, un, lai pasakā neielauztos kāds burvis vai dēmons, ir nepieciešamība būt iecietīgiem pret mājiniekiem. Tostarp arī pret tāliem radiniekiem, lai arī cik provinciāli viņi nešķistu, Strēlniekam pret viņiem jābūt delikātam. Tālie radinieki var izrādīties noderīgi visdažādāajkos darbos. 
 
Rudens ir tas laiks, kad Strēlniekiem sagribēsies grezni dzīvot, Gailis šeit piepalīdzēs, ja vien būs vēlme putnu ielaist pie sevis un ierādīt viņam visērtāko istabu. Istabas apjoms būs tik liels, ka tajā satilps visi zodiaka zvaigznāji, tātad daudzi ciemiņi. Un naudas būs tik daudz, ka būs iespējas uzcelt pamatīgu vasarnīcu, ja vien būs tāda vēlēšanās. 
 
Strēlnieka mājinieki ar prieku ķersies pie remonta, vien pašam Strēlniekam laika remontiem neatliks. Būs daudz jāstrādā darbavietā un jāsniedz vadošas norādes mājās. 
 
Bet novembrī  priekšnieks grasīsies iet pensijā, un Strēlniekam pavērsies iespēja ieņemt viņa krēslu. Un Strēlnieks savu jauno priekšnieka kabinetu varēs iekārtot jau pēc sava prāta, sākot ar drošu seifu. 
 
Decembris Strēlniekiem paies mierīgi. Dāvanas Strēlnieka padotie jau sen būs sagādājuši, atliks tikai nodot galveno rīkojumu. Nevajadzētu gan aizmirst pateikties Gailim par visiem sasniegumiem šajā gadā. 
 
 
 
 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.