2.8 C
Rīga
otrdien, 19 marts, 2024

Sekss sliktajām meitenēm

 

sieviete-cigarete

Lai kļūtu par slikto meiteni, tev nav nepieciešams pilns skapis ar lateksa tērpiem un pātagām. Pietiks ar brīvu un bezbailīgu attieksmi, kā arī kailu vīrieti, kurš ir gatavs ļauties eksperimentiem un īstenot tavas fantāzijas.

Kopš britu rakstnieces E. L. Džeimsas erotiskās triloģijas Fifty Shades of Gray iznākšanas par karstāko sarunu tematu ir kļuvis sekss, kurā baudas virsotnes tiek sasniegtas caur pakļaušanos un sāpēm. 

“Vīrieši lielāko dienas daļu sevi ļoti kontrolē, tāpēc viņiem šķiet aizraujoši pakļauties sievietei, kura vēlas pārņemt vadību un zina, kā to darīt,” stāsta seksa terapeite Eva Kadela no Kalifornijas. Mēs ņēmām to vērā un apkopojām dažus padomus. Šie ieteikumi tev iemācīs, kā pakļaut kontrolei vīrieti. Pārsteidz viņu jau šovakar! Tā ir pavēle! 

Valdi pār viņu! 
1. Pārbrauc ar zobiem pār vīrieša rādītājpirkstu un pakošļā to, kamēr viņš tevi paņem no mugurpuses. 
2. Ieķeries viņam dibenā un pievelc cieši sev klāt. Turi vīrieti tik dziļi sevī, ka viņš nevar pakustēties vismaz 30 sekundes. 
3. Ar krūšturi sasien vīrietim rokas aiz muguras. Tad uzsmērē sev uz krūšgaliem gardu sīrupu un liec nolaizīt. 
4. Liec viņam kailam apgulties uz grīdas. Uzvelc augstpapēžu kurpes un lēni staigā ap guļošo vīrieti, ik pa brīdim apstājoties un ar augsto papēdi pieskartos viņa kailajai ādai. Mazliet parotaļājies, to paskrāpējot. 
5. Kad mīlējoties esi virspusē, ar pirkstiem saspied vīrieša ausu ļipiņas un seksa ritmā rausti tās uz priekšu un atpakaļ. 

 

AVOTS

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.