4.3 C
Rīga
ceturtdien, 18 aprīlis, 2024

Viņu apsmēja ādas krāsas dēļ, tagad viņa ir pieprasīta modele

 

19 gadus veco senegālieti Hūdiju Diopu visu dzīvi ir apsmējuši par viņas īpatnējo ādas krāsu.

modele

“Kad biju nedaudz jaunāka, visi ņirgājās par mani manas ādas toņa tumšuma dēļ, kurš patiesībā Senegālā ir izplatīts. Tas nebija patīkami un man nācās iemācīties dienu no dienas sevi iemīlēt arvien vairāk, un atbrīvoties no negatīvisma manā dzīvē, un tas lieliski izdodas,” tā stāsta pati meitene.

2015. gadā veikts pētījums pierādījis, ka 52-67% Senegālas sieviešu lieto ādu balinošus produktus.

Hūdijas stāsts par cīņu pret šo huligānismu un ceļu uz veiksmi izpelnījies plašu atzinību internetā un aizkustinājis tūkstošus lasītāju. Viņa ir kļuvusi par modeli, kurai Instagram ir 200 tūkstoši sekotāju, kurus viņa ik dienas priecē ar motivējošiem un iedvesmojošiem ierakstiem.

“Saņemu daudz darba piedāvājumu kā modelei, un daudzi projekti šobrīd noris, esmu saviļņota par nākotni. Tāpat esmu iestājusies arī augstskolā pilna laika studijās, iegūšu augstāko izglītību un paralēli turpināšu strādāt kā modele.”

Vasarā viņa piedalījās līdz šim lielākajā projektā viņas pieredzē – The Colored Girl: Rebirth Campaign.

View this post on Instagram

"When women come together with a collective intention, magic happens." – Phylicia Rashad ✨ Founders & Creative Directors: @stylebytori & @srvj @thecgirlinc #Photography : @islandboiphotography #Stylist: @stylebytori Stylist Asst: @kerilhenderson @amor_aeternus @daryle_tyson #Designers: @madebysoka @mdiggsnyc @amafashionpr @redlightpr @heirpr @jayhuntdesigns Jewelry Designer: @madebymalyia #Models: @srvj @stylebytori @monicamateo @chrismiss_ @hildaakua @lei_smokahontas @themodelmalyia @kalah_christina @diandraforrest @nillyearth @toboreoweh @jadasabrina @melaniin.goddess @fiestadoll1 @lipsticklawd @moni.moca #MUA: @delightfulace @itzjackieeee @bellisima81 @joss.theboss #Hair Stylists: @jayhairbigga @touched_by_tiff @artistfrombearth @sashairstudio #TCG

A post shared by The Colored Girl #TCG (@the.coloredgirl) on

Diopa ir iemācījusies uzgriezt muguru cilvēkiem, kas mēģina viņu aizskart ar nežēlīgiem vārdiem. “Esmu iemācījusies ignorēt negatīvos cilvēkus un esmu kļuvusi par dzīvu pašpārliecinātības un sevis mīlēšanas piemēru. Ļauju savai dzīvei un veiksmei runāt par mani.”

 

AVOTS

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.