6.3 C
Rīga
sestdien, 20 aprīlis, 2024

Ekstrasense Aija Trofimova: iesaldējiet veiksmi!

 

rotas

Ekstrasense Aija Trofimova iesaka vienkāršus paņēmienus, kā palīdzēt sev ikdienā. Tam noder dažādi paņēmieni. “Jebkurš rituāls ir atslēdziņa, kas ļauj pavērt notikumu, un ticība dara brīnumus. Maģijā allaž der klāt iztēle,” pauž ekstrasense.

  • Ja gadījusies ļoti veiksmīga diena, šo veiksmi var iesaldēt. Paņem glāzi ar ūdeni un iečukst to, kas atnesa veiksmi, bija labs. Runā tik tuvu, lai elpa skartu ūdeni. Tad ūdeni lej mazos ledus trauciņos un ieliek saldētavā. Kubiciņu ik pa laikam iemet tējas vai ūdens krūzē. Šādi palīdz sev turpināt veiksmi.
  • Vēl ikvienam no mums ir svarīgi prast sevi enerģētiski pasargāt. Sievietei vislabākā aizsardzība ir rota. Tā, kas pirkta ar nolūku, ar prieku, mīļa cilvēka dāvināta.

Rotas ik pa laikam vajag tīrīt, jo tās uzkrāj gan labu, gan sliktu. Attīrīt var dažādi, piemēram, iegremdējot tekošā ūdenī, ieliekot saldētavā aptuveni uz trim dienām, ierokot zemē vai sniegā, ja šāda paglabāšana ir droša. Var attīrīt ar uguni – degošas sveces saliek noslēgtā trīsstūrī un vidū novieto rotu.

  • Lai sevi aizsargātu, der iztēloties, ka apkārt ķermenim ir kupols no spoguļiem, – tad svešas enerģijas netiks klāt.

 

veselam

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.