9.6 C
Rīga
piektdien, 26 aprīlis, 2024

Rīgas Modes nedēļas ietvaros demonstrē ekskluzīvo Baltman jubilejas vīriešu uzvalku kolekciju ar sieviešu modeles dalību!

 

image

Rīgas Modes nedēļas ietvaros Latvijā iecienītais igauņu apģērbu zīmols  “Baltman” demonstrēja savu 25.jubilejas vīriešu uzvalku kolekciju „Born Fearless”,  kas tapusi sadarbībā ar vēja tuneļa “Aerodium” komandas pārstāvjiem, kuri par uzvalku kolekcijas izturīgumu pārliecinājās, lidojot vēja tunelī. Modes skate tika demonstrēta Rīgas Modes nedēļas oficiālās ballītes SAMSUNG Galaxy Dream party laikā nakts klubā “Coyote Fly”, un pārsteidza viesus arī ar sieviešu modeles – SAMSUNG Galaxy Dream kampaņas uzvarētājas – dalību modes skates laikā. Pasākuma laikā viesi varēja fotogrāfēties ar īpašajiem animatoriem un laimēt lidojumu Aerodium vēja tunelī.

 

Līdzīgi kā Rīgas Modes nedēļa, arī zīmols Baltman šogad atzīmē savu 25.gadadienu, un īpašā „Born Fearless” jeb Dzimis bezbailīgs kolekcija prezentēta ne tikai Rīgas un Tallinas modes nedēļas ietvaros, bet demonstrēta arī Vašingtonas modes nedēļā un īpašā Baltman jubilejas pasākumā Tallinā. Kā uzsver Baltika Group valdes loceklis Mēlis Milders, šo 25 gadu laikā zīmolu Baltman iecienījuši vīrieši Igaunijā, Latvijā un Lietuvā, un tas kļuvis par drosmes simbolu. „Šo gadu laikā šī drosme un pat uzdrošināšanās raksturojusi uzņēmējus, kas likuši pamatus neatkarību atguvušajai Baltijas valstu ekonomikai, kā arī Baltman produktu attīstībai, kuros izmantotie novatoriskie audumi nebaidās ne krunku, ne mobilo telefonu radiācijas vai lietus.” Jaunās kolekcijas uzvalki radīti no vilnas un izpletņu auduma, kas ir īpaši austs neilona audums, pielietojot īpašu stiprinājuma tehniku, kas audumu padara izturīgu pret saplīšanu un sairšanu.

Par jaunās izpletņu auduma kolekcijas unikālo raksturu un izturību jubilejas sadarbības projekta ietvaros pārliecinājās drosmīgie “Aerodium” lidotāji, kuri vēja tunelī devās, ierasto lidošanas kombinezonu vietā ģērbušies jaunajos Baltman uzvalkos.  “Lai arī izcila piegriezuma uzvalks ir klasika, tehnoloģiskā revolūcija ir ievērojami ietekmējusi veidus, kā mūsdienās tiek radīti uzvalki. Papildus modes tendenču interpretācijai, kvalitatīva uzvalka radīšanā nozīmīga loma ir arī īstā auduma izvēlei.” stāsta zīmola Baltman galvenais dizainers, Aivars Antonio Lēts, kurš šajā sezonā radījis Baltman pirmo izpletņa auduma uzvalku. “Tieši izmantotā izpletņu auduma aušanas tehnika – īpaši izturīga neilona aušana – nodrošina šī uzvalka izturību pret mitrumu un saplīšanu, kā arī parūpējas par tā ilglaicību.” Uzsver dizaineris Antonio.

 

Baltman apģērbu nēsā ikviens vīrietis, kuri jūtas drosmīgi savos lēmumos un rīcībā, sākot ar Igaunijas nacionālo futbola komandu, Latvijas hokeja komandu, Lietuvas basketbola komandu un augsta līmeņa uzņēmējiem, kā arī beidzot ar Igaunijas premjerministru.

 

Baltman zīmols dibināts 1991.gadā. 1993.gadā uzņēmums izvērsa darbību Lietuvā un 1996.gadā Latvijā. Šo gadu laikā Baltman noteicis vīriešu modes tendences un lepojies ar talantīgiem dizaineriem, kuri trīs reizes saņēmuši Igaunijas nozīmīgāko modes balvu Golden Needle, padarot Baltman par visvērtīgāko modes zīmolu Igaunijā.  Baltman galvenais dizaineris Aivars Antonio Lēts Baltman strādā kopš 2010.gada. Ar Antonio atgriešanos Baltman grāmatā tika pāršķirta jauna nodaļa. Drosmīgā atgriešanās pie pamatvērtībām, pasaulē labāko audumu izmantošana un ievērojama drosmīgas modes deva atgriezusi Baltman modes arēnā un Antonio saņēmis Golden Needle balvu.

 

Zīmolu Baltman izplata Baltika Group, kas ir lielākais modes dizaina uzņēmums Baltijas valstīs, kas apvieno piecus veiksmīgus starptautiskus modes zīmolus – Monton, Mosaic, Baltman, Ivo Nikkolo un Bastion. Baltika mazumtirdzniecības tīklā ir 130 veikali Igaunijā, Latvijā un Lietuvā. Papildus tam visu piecu modes zīmolu kolekcijas iespējams iegādāties interneta veikalā andmorefashion.com, kas piegādes nodrošina 44 valstīm. Pateicoties franšīzēm un vairumtirdzniecības partneriem, Igaunijas dizaineru radītās Baltika modes zīmolu kolekcijas tiek pārdotas visā Eiropā, tostarp ilglaicīgākajā un atzītākajā Eiropas apģērbu veikalu tīklā Peek & Cloppenburg. Baltika Group akcijas kotētas Tallinas fondu biržā, kas pieder NASDAQ OMX Group.

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.