1.7 C
Rīga
piektdien, 19 aprīlis, 2024

VIŅA pārsteidza visu pasauli, darot ko šokējošu 8. grūtniecības mēnesī

 

sieviete-gruta

Grūtniecība nenoliedzami ir viens no sakistākajiem dzīves brīžiem, taču tā dēļ bieži nākas atteikties no dažādiem ieradumiem un hobijiem, bet šai sievietei tas nemaz nenāk prātā. Viņa turpina nodarboties ar savu hobiju un darbu neskatoties uz to, cik riskanti tas ir.

Jaunā sieviete, kura gaida meitiņu no sava drauga Džeida Tavhaja (23), apgalvo, ka vēlas dejot pie stieņa pat tad, kad sāksies dzemdības. Tagad Tabita ir 35. grūtniecības nedēļā  un viņa uzskata, ka dejošana pie stieņa dzemdību laikā palīdzēs novērst viņas domas no kontrakcijām.

sieviete-gruta-1

Lai arī Tabita Vincenta (23) drīz kļūs par māti, tas viņu neattur no dejošanas pie stieņa.  Tabita, kura kopā ar savu draugu ir jau divarpus gadus, pamēģināja dejošanu pie stieņa 2012. gadā, pēc draudzeņu ieteikuma. Lai gan sākumā jaunā sieviete bija skeptiski noskaņota, drīz vien viņa jau kļuva atkarīga un apmeklēja nodarbības divas reizes nedēļā.

373F5FBC00000578-0-image-m-12_1471251672586

Es redzēju video, kurā pie stieņa dejoja sieviete, lai izsauktu dzemdības, nodomāju, ka es varētu darīt tāpat. Man mājās ir deju stienis, ja dzemdībās man pietiks laika, es noteikti ar to paspēlēšos. Tas vismaz novērsīs manas domas no kontrakcijām.

Sešus mēnešus pirms grūtniecības iestāšanās Tabita kļuva par pie stieņa dejošanas instruktori.

“Drīz vien pēc iekārtošanās darbā paliku stāvoklī. Saprotams, ka ar tādu apģērbu, kuru velku instruktāžas laikā, nav iespējams noslēpt grūtniecību, tādēļ man visai drīz nācās to atklāt darba devējam,” Tabita skaidro.

373F600800000578-0-image-m-15_1471251742362

“Viņi sniedza man visai lielu atbalstu. Es pastāstīju par grūtniecību arī apmācāmajiem, jo nevēlējos, lai viņi domā, ka pieņemos svarā, lai gan mācu viņām uzturēt sevi labā formā.”

Sākumā Tabita raizējās par to, ka viņas darbs varētu kaitēt nedzimušajam mazulim. Tomēr, vecmātes viņu pārliecināja, ka nekādu kaitējumu tas nenodarīs tādēļ, ka viņas ķermenis ir pieradis pie šādiem vingrinājumiem.

373F647B00000578-0-image-a-4_1471251490866

Es ievietoju internetā daudz bilžu un saņemu negatīvus komentārus par to vai mans ķermenis un bērns tiks galā ar to, ko daru,” Tabita pastāsta. Es nepievēršu tam uzmanību. Domāju, ka šie cilvēki vienkārši nav labi informēti.Saprotams, ka mana bērna veselība ir vissvarīgākais, es nekad nedarītu ko tādu, kas kaitētu mazulim. Lielākoties cilvēki apbrīno to, ka visus paņēmienus spēju izpildīt arī tik vēlā grūtniecības stadijā.

Lai arī Tabita ir atteikusies no ekstrēmākajām kustībām, viņa tāpat ar dejošanu pie stieņa nodarbojas divas reizes nedēļā. Tabita uzskata, ka dejošana pie stieņa palīdzējusi viņai izvairīties no grūtniecības blakusefektiem, piemēram muguras sāpēm un nelabuma. Viņa cer, ka regulāras aktivitātes palīdzēs viņas ķermenim ātrāk atgūt formu pēc dzemdībām.

373F646200000578-0-image-a-8_1471251624608

“Joprojām esmu spējīga izpildīt visas vecās kustības, dažas esmu pielāgojusi, jo dažkārt tām traucē mans vēders. Kā arī man ātrāk paliek slikti, kad stāvu ar galvu uz leju, bet tas tādēļ, ka palielinājies asins tilpums. Ja viss notiks labi un man būs dabiskas dzemdības, ceru, ka atgriezīšos pie stieņa pēc iespējas ātrāk,Nespēju vien sagaidīt,” Tabita piemetina.

 

zeltene

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.