20.3 C
Rīga
svētdien, 28 aprīlis, 2024

Sekss mēnešreižu laikā, vai tas ir bīstams vai nav?

 

paris-sekss

Jebkura sieviete mēnešreižu laikā uzdod sev jautājumu, vai sekss šajā periodā ir bīstams vai nav. Katram pārim jāzina par visiem plusiem un mīnusiem, nodarbojoties ar seksu mēnešreižu laikā.

Un lai gūtu no seksa maksimālu baudu, jums viss ir jāapspriež ar savu partneri. Katrs pāris saskaras ar jautājumiem, vai būs sekss mēnešreižu laikā vai nē? Konkrētas atbildes šajā jautājumā nav, tādēļ, ka sekss mēdz būt bīstams un nemēdz.

Seksa bīstamība mēnešreižu laikā – paaugstināts risks dažādām infekcijām urīnizvadkanālā no sievietes maksts. Tas saistīts ar aktīvajām baktērijām, kas vairojas tām barojošā vidē, bet šī vide ir asinis. Mēnešreižu laikā dzemdes kakls mazliet atveras un baktērijas viegli iekļūst iekšā, izraisot iekaisumu.

Vīrieši tāpat nav pasargāti no infekcijas iekļūšanas urīnizvadkanālā no sievietes maksts. Tas var novest pie nepatīkamām sekām. Ja jums nav pastāvīgs partneris, tad labāk atturēties no seksa mēnešreižu laikā. Nodarbojoties ar seksu mēnešreižu laikā, abiem partneriem vajag rūpīgi ievērot personīgās higiēnas likumus. Jums jāiet dušā, kā pirms akta, tā arī pēc tā. Ārsti iesaka izmantot prezervatīvu, nodarbojoties ar seksu mēnešreižu laikā.

Vēl vienu bīstamība nodarbojoties ar seksu mēnešreižu laikā, tīri estētiskais aspekts. Lielākā daļa vīriešu uzskata par nepieļaujamu seksu ar sievieti, kurai ir mēnešreizes. Un tas nepavisam nenozīmē, ka jūsu vīrietis jūs vairāk nemīl, jo katram cilvēkam ir savi aizspriedumi. Mēdz būt arī tā, ka sieviete  nevar nodarboties ar seksu mēnešreižu laikā ar vīrieti, tā kā šajās dienās viņa jūtas netīra. Un tādā veidā viņa vienkārši nevarēs atbrīvoties un gūt baudu no seksuālā kontakta. Jums jāapspriež ar savu partneri, vai jūs nodarbosieties ar seksu vai arī nē.

Pluss nodarbojoties ar seksu mēnešreižu laikā- menstruālo sāpju būtiska samazināšanās sievietēm. Spazmu rašanās dēļ , orgasma laikā notiek šķidruma izgrūšana no dzemdes ,un sāpes tādā veidā pazūd.

Lielākā daļa sieviešu ,nodarbojoties ar seksu mēnešreižu laikā, spējīgas izjust lielāku baudu no orgasma. Tas notiek tādēļ, ka maksts piebriest un kļūst šaurāka un jūtīgāka un labāk mitrināta. Tas viss veicina patīkamas izjūtas nodarbojoties ar seksu mēnešreižu periodā.

Tagad jūs zināt, vai sekss mēnešreižu laikā ir bīstams vai nav.

 

zeltene

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.