11.4 C
Rīga
piektdien, 26 aprīlis, 2024

Sekss sabiedriskā vietā – lasītāju stāsti

 

paris-solins

Divas mūsu lasītājas dalījušās savos stāstos par seksu sabiedriskā vietā. Paldies, dāmas, par uzticēšanos! 🙂 (Meiteņu vārdi mainīti)

Zandas stāsts

Tas bija jau kādu laiku atpakaļ, kad dzīvoju Londonā un biju nogurusi no dažādiem dzīves pagriezieniem, piemērošanās jaunām situācijām un neierastai videi. Tā nu sanāca, ka iekārtojos dzīvot kopā ar vēl pāris latviešiem mājā Dienvidlondonā.Un man pamazām izveidojās attiecības ar vienu no mājā dzīvojošiem latviešiem, kuram Latvijā bija sieva. Bet esot vienam Londonā laikam ik dienam vīrietim gribētos pagrēkot. Tas arī piešķīra mūsu attiecībām vieglumu un gana daudz rotaļīguma, jo aizliegtais auglis vienmēr ir saldāks! Kādudien braucām pie manas draudzenes, kas dzīvoja Ziemeļaustrumu Londonā. Lai tur nokļūtu, jābrauc ar diviem autobusiem un vēl vilcienu. Jau turpceļā bija garlaicīgi, bet mēs ar puisi bijām iecienījuši vietas Londonas double decker autobusā otrajā stāvā pie priekšējā loga. Visu var redzēt un Londona pie mūsu kājām. Pie tam citi mūs neredz un var darīt, ko grib. Parasti tas beidzās ar bučošanos un vienkārši pabakstīšanos.

Kad braucām no draudzenes, bijām izdzēruši pāris glāzes šampānieša, un es jau pirmajā autobusā sāku uzmākties puisim. Viņš gan nedaudz tielējās, kautrējās un neļāvās. Tas man uzdzina vēl jo lielāku iekāri. Galu galā – nu kā tā? Vīrietis un negrib? Tā tak nevar būt! Pēc tam pārsēdāmies nākamajā autobusā un pēc brīža pamanījām, ka otrajā stāvā neviena nav. Tad gan viņš beidzot ļāvās. Es biju viņam klēpī, viņš pacēla manus svārkus, glāstīja augšstilbus… Ļāva man sameklēt biksēs viņa mantību, pavilka malā manas apakšbiksītes un iegāja manī. Es biju mitra un slidena. Tas bija viegli un kaislīgi. Pamazām ļāvos viegliem grūdieniem un iekarsu. Tad pēkšņu autobuss apstājās. Tas bija piebraucis lielā pieturā, un blakus piebrauca vēl viens autobuss. Visticamāk tas mums netraucētu turpināt, bet blakus esošā autobusā sēdēja jauns, simpātisks tumšādains vīrietis un, pamanījis mūs, nevis novērsās, bet tieši otrādi – iekārtojās uz skatīšanos! Tagad es biju šokā, jo es gribēju seksu ar vienu vīrieti, ne diviem. Bet brīdis bija vilinošs. Manī pamodās tāda kā viltīgas kaķenes daba. Turpināju spēlēties ar savu partneri, kamēr mūs mirkli vēroja. Tālāk abi autobusi devās tumsā, katrs savā virzienā. Mans partneris atkal bija pilnīgi mans, lai mēs netraucēti turpinātu savu spēli līdz kulminācijai. Elpas vilcieni kļuva aizvien straujāki, kustības ritmiskas un kulminācija nebija ilgi jāgaida.

 

Sandras stāsti

Mans stāsts būs par automašīnu, autobusa pieturu un ceļmalu. Šis stāsts patiks tiem,  kuri ir izjutuši īpašo noskaņu, ko dod mīļotais cilvēks, pēkšņi izvēlēta vieta,  ātra rīcība,  kaisle un ļaušanās. 
Bija rudens,  lietus,  man kājās gumijas zābaki,  mugurā viegls rudens mētelis, skaists matu sakārtojums pēc friziera, rokās ādas cimdi. Mums bija maz laika un nedrīkstējām tikt pieķerti,  jo bijām piestājuši autobusu pieturā! Kaisle bija tik spēcīga,  ka nekas neatturēja mīlēties šajos apstākļos.  Tumšs,  acīs spīd pretī braucošo auto gaismas,  bet Tev galvā tikai viens – Tavs mīļotais. 

Otrs stāsts līdzīgs.  Ceļmala.  Šoreiz vasaras nakts. Auto ieslēgti avārijas gaismas lukturi. Tik patīkama noskaņa un sajūtas, ka pat netraucēja garām braucošie auto,  kuri vairākas reizes piestāja un piedāvāja palīdzību. :)) Viņus laipni sūtījām prom ar vienu rokas mājienu,  jo tā bija mūsu vasaras nakts! Neaizmirstami kaislīgi.  Tā lūk. 

 

Savu pieredzes stāstu ar seksu sabiedriskā vietā sūti mums uz redakcija@dieviete.lv

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.