6.8 C
Rīga
svētdien, 17 novembris, 2024

Veselīgi salāti no kāpostiem, āboliem un apelsīniem

 
say7.ifo
say7.ifo

Sastāvdaļas – 300 g svaigu kāpostu, 300 g skābu ābolu, 200 g apelsīnu, 200 g burkānu, 4 – 5 ēdamkarotes augu eļļas, citrons, sāls.

Pagatavošana.

Kāpostu sagriež salmiņos. Apelsīnus noloba, daiviņas atbrīvo no plēvītes, mīkstumus sagriež nelielos gabaliņos.

Burkānus sarīvē. Āboliem izņem serdi un sagriež salmiņos.

Bļodā liek ābolus un virsū uzspiež puscitrona sulu. Pievieno kāpostus, apelsīnus, burkānus, nedaudz uzkaisa sāli.

Pārlej ar augu eļļu un visu rūpīgi samaisa.

 

praktiski

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.