-0.1 C
Rīga
sestdien, 20 aprīlis, 2024

Katram mēnesim savs dārgakmens

 

gredzeni

Esam apkopojuši divpadsmit dārgakmeņus, balstoties uz Gregoriāņu kalendāru un katrs no tiem prezentē savu gada mēnesi. Ikviens no šiem akmeņiem glabā savas rakstura iezīmes, kas, kā tautā tiek lēsts, piešķir šīs kvalitātes savam valkātājam.

JANVĀRIS – GRANĀTS

Šis akmens simbolizē ticību un mīlestību. Granāts kalpo kā ceļa rādītājs tumsā, tādējādi tas ir ļoti piemērots ceļotājiem.

FEBRUĀRIS – AMETISTS

Ametists simbolizē mieru, karaliskumu un rāmumu. Valkājot šo akmeni februāra mēnesī, tiks stiprinātas jūsu attiecības un saņemsiet drosmi brīžos, kad tas būs nepieciešams.

MARTS – AKVAMARĪNS

Dārgakmens akvamarīns simbolizē labu veselību, tāpēc tas palīdz dziedēt sirds, aknu un vēdera slimības.

APRĪLIS – DIMANTS

Šis ir labi zināms dārgakmens, simbolizējot mūžīgu mīlestību. Tā valkātāji tiek apveltīti ar lielu drosmi, padarot par iespējamu pārvarēt grūtības.

MAIJS – EMERALDS

Emeralds vienmēr tiek asociēts ar mīlestību un atdzimšanu, tāpēc tas ir īpaši piemērots mātēm un nākotnes mātēm. Šodien emeralds simbolizē gudrību, izaugsmi un pacietību.

JŪNIJS – PĒRLE

Pērles ataino ideju par tīrību un laulību. Saka, ka to valkātājiem pieaugs personīgā izaugsme un taisnīgums.

JŪLIJS – RUBĪNS

Šis dārgakmens simbolizē spēku un cēlumu, aizsargājot tā valkātāju no pasaules ļaunuma. Tas simbolizē mīlestību un kaisli, labus draugus un veiksmi.

AUGUSTS – OLIVĪNS

Olivīns nozīmē skaistumu, spēku un morāli. Daži tic, ka zaļie olivīna kristāli, kas tika atrasti vulkānu pelnos bija vulkānu dievietes Pele asaras.

SEPTEMBRIS – SAFĪRS

Spēks, kas tiek asociēts ar safīru, aizsargā tā nēsātāju no ļaunā, kas indē ķermeni un garu.

OKTOBRIS – OPĀLS

Šis akmens valkātājam var piešķirt pārliecību un uzticību. Opāla kaklarotas tiek valkātas, lai aizsargātos no ļaunā un sargātu redzi.

NOVEMBRIS – CITRĪNS

Šis akmens tiek asociēts ar ķermeņa un gara spēku, kā arī dziedināšanu. Tas var sniegt labu garīgo veselību, jo attīra prātu.

DECEMBRIS – ZILAIS TOPĀZS

Zilais topāzs var nest laimīgu dzīvi, kas piepildīta ar veiksmi. Tas ir miera un relaksācijas simbols, padarot šo akmeni par palīgu pret galvassāpēm.

 

Dieviete.lv redakcija, Kristīne

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.