6.8 C
Rīga
trešdien, 24 aprīlis, 2024

Kādu dzīvi sola tavs dvēseles skaitlis? Numeroloģisks tests

 

metamkaulins

Šis tests ļaus jums noskaidrot savas garīgās attīstības pakāpi, proti – savas dvēseles briedumu. Vai tā ir pavisam jauna, vai jau pieredzējusi? Vai tai vēl jāizzina šī sarežģītā pasaule, vai arī tā nākusi ar īpašu misiju dot pasaulei ko jaunu, vēl nepieredzētu? Un kādu likteni jums pašam sola jūsu dvēseles skaitlis?

Kā ikvienā numeroloģiskā testā, jums vispirms jāsaskaita savi dzimšanas dienas dati, piemēram: 1972. gada 6. aprīlis tiek izteikts vienādojumā 1+9+7+2+6+4=29. Vai, piemēram, 1976. gada 10. oktobris: 1+9+7+6+10+10=43. Pievērsiet uzmanību: gada cipari tiek saskaitīti katrs atsevišķi, kamēr datums un mēnesis netiek dalīti – ja tajos ir divi cipari, tie jāpieskaita kā viens skaitlis.

Rezultātā jums jāiegūst skaitlis, kas nav lielāks par 59 (ja ir lielāks, saskaitiet visas sastāvdaļas vēlreiz). Iegūtais vien- vai divciparu skaitlis arī norāda uz jūsu dvēseles likteni, slēptajiem spēkiem, kuri ietekmē jūsu dzīvi.

No 1 līdz 9
Jūsu dvēsele ir tik jauna, ka tai nav nekādu karmisko uzdevumu, izņemot tos, kurus nosaka dzimta. Šī līmeņa cilvēkiem netiek uzstādīti nekādi mērķi, netiek prasīta pašattīstība, darīt var visu, ko vien sirds vēlas. Vienīgais noteikums: jārīkojas saskaņā ar sirdsapziņu!

No 10 līdz 19
Pirmais līmenis – jums pamatuzmanība jāvelta pašattīstībai, gribas attīstīšanai, ķermeņa un gara pilnveidošanai. Jūs gaida zemes darbi, garīgās matērijas vēl nav domātas jums.

No 20 līdz 29
Otrais līmenis. Cilvēks, kura dvēsele ir šajā līmenī, atstrādā savu iepriekšējās dzīves zemes karmu, balstoties savu senču pieredzē. Mācieties attīstīt intuīciju, virzīt savu zemapziņu.

No 30 līdz 39
Trešā līmeņa cilvēki spēj ietekmēt apkārtējo apziņu. Jūsu uzdevums: iemācīt apkārtējiem filosofisku skatījumu uz pasauli, uz esamības pamatiem. Lai to paveiktu, jums pašam ļoti daudz jāmācās.

No 40 līdz 49
Augstākais apziņas līmenis. Šajā līmenī dzimst intelektuāļi, filozofi, skolotāji, kuriem jācenšas izprast esamības augstāko jēgu, pasaules esamības pamatus. Jūsu mērķis: iziet jaunā apziņas līmenī.

No 50 līdz 59
Piektā līmeņa cilvēki ir novērotāji, starpnieki starp Augstāko saprātu un cilvēkiem. Jūs esat slepenas informācijas nesējs, jūs mērķis – pašpilnveidošanās un vienatne. Taču tas nebūt nenozīmē, ka visi šī līmeņa cilvēki ir kristālskaidras būtnes, reizēm, diemžēl, šiem cilvēkiem viss atnāk pārāk viegli – viņi ir laimes lutekļi, un, tā vietā, lai turpinātu izaugsmi, viņi pārstāj sevi iegrožot un sāk dzīvot, tikai patērējot iepriekšējās dzīvēs uzkrāto kapitālu. Rezultātā, protams, nākamajā dzīvē viņus gaida atkritiens zemākā dvēseles attīstības līmenī. Tik augsts dvēseles attīstības potenciāls pieprasa dzīvesveidu, kurš bagātina dvēseli un attīra arī citu dzimtas locekļu karmu.

 

Lūk, arī daži īpaši skaitļi katrā attīstības līmenī.

10 – laimīgs skaitlis, goda un pašpārliecības skaitlis, ļoti labvēlīgs nākotnei.

11 – sarežģīts skaitlis, brīdina par slēptām briesmām, pārbaudījumiem un nodevību. Cilvēks drīkst nodarboties ar okultām lietām, taču jāizturas pret tām ar lielu piesardzību.

12 – ciešanu un nemiera skaitlis, var viegli kļūt par intrigu upuri. Viņam nevajadzētu uzprasīties uz nepatikšanām, nevajadzētu aktīvi iestāties pret kādu vai kaut ko.

13 – plānu, dzīvesvietas maiņas skaitlis, brīdina par briesmām, kā arī pārmaiņu iespēju, turklāt pārmaiņas var būt jebkādas – gan pozitīvas, gan negatīvas.

14 – labvēlīgs skaitlis uzņēmējdarbībai, taču tai var būt arī noteikti riski, tāpat jāpiesargās dabas stihiju – vētru, ūdensplūdu un tamlīdzīgi.

15 – šī dvēseles skaitļa īpašniekiem ir milzīgs temperaments, turklāt apvienots ar personības magnētismu, kuru tie parasti izmanto savu mērķu sasniegšanai. Radošas personības, kuru dvēseles skaitlis norāda uz noslieci un spējām oratora mākslā un mūzikā. Sola veiksmi, taču atsevišķos gadījumos var pavedināt izmantot maģiju savtīgās interesēs.

16 – brīdina par katastrofu vai plānu sagrāves iespēju, par ļaunu likteni, no kura izvairīties iespējams, ļoti rūpīgi apsverot katru nozīmīgu soli un lēmumu.

17 – augsti garīgs skaitlis, kas savam īpašniekam dāvina laimi, brīvību un labvēlīgas pārmaiņas dzīvē.

18 – cilvēki ar šo dvēseles skaitli mēdz būt cietsirdīgi – starp viņiem visbiežāk sastopami mājas tirāni, despoti, kaušļi, dažādu antisociālu revolūciju dalībnieki; viņi arī nereti iesaistās netīros biznesa darījumos. Tam ir blakusparādības – viņi nereti tiek nodoti…

19 – simbolizē Sauli, ļoti labvēlīgs skaitlis, kurš nes veiksmi, panākumus, apkārtējo cieņu un atzinību.

20 – iespējams divējāds tulkojums un attīstība. No vienas puses, tas ir aicinājums uz rīcību, jaunu plānu īstenošanu, taču – šiem plāniem jābūt patiesi grandioziem. No otras puses, šis skaitlis rada šķēršļus ceļā, pa kuru pats aicina iet. Šķēršļus iespējams pārvarēt, tikai attīstot garīgo sākumu sevī.

21 – simbolizē Visumu. Goda, dzīves augšupejas, veiksmes skaitlis, apzīmē uzvaru kaujā. Ļoti veiksmīgs skaitlis savam īpašniekam.

22, 58 – laba, uzticīga, paļāvīga cilvēka skaitlis – tāda cilvēka, kurš izbridis dzīves dubļus un uzkrājis ievērojamu negatīvu pieredzi. Brīdina par kļūdas iespējām un to, ka cilvēkam ir tieksme dzīvot ilūzijās. Šī dvēseles skaitļa īpašniekiem jābūt piesardzīgiem: labāk septiņas reizes nomērīt un tad tikai griezt.

23, 59 – maģiska iedarbība, sola veiksmi, ārēju atbalstu darbos un karjerā, visā, ko cilvēks iedomātos uzsākt.

6, 24, 33, 42 – laimīgi skaitļi, veiksme un atbalsts visās jaunās lietās, arī mīlestībā.

25, 34 – attīstība caur paša pieredzi un kļūdām. Tos nevar saukt par laimīgiem skaitļiem, to īpašnieks savas dzīves sākumā būs spiests iziet cauri ievērojamām grūtībām, taču kopumā ir labvēlīgi, jo dod spēju neatkārtot vienu un to pašu kļūdu vairākkārt.

26, 35, 44, 53 – brīdina par nāvējošām briesmām. Vārda tiešā nozīmē: šiem cilvēkiem ir dota spēja saasināti just jebkura veida katastrofu tuvošanos. Diemžēl ar vilšanos un apzinātu krāpniecību šiem cilvēkiem būs jāsaskaras visas dzīves laikā, ir jābūt piesardzīgiem.

27, 36, 46, 54 – laba zīme, atalgojuma apsolījums par produktīvu rīcību, intelektuālām spējām un radošu darbu.

28, 55 – ļoti pretrunīgi skaitļi. Cilvēkam ir milzīgas spējas, taču viņos ieliktas arī slieksme uz puspatiesībām un nevēlēšanos pakļauties likumiem un noteikumiem, virzīties pa lielākās pretestības ceļu.

29, 38, 47, 56 – liecina par risku saskarties ar nepatiesumu, apmānu, pat nodevību no apkārtējiem. Šāds cilvēks pastāvīgi būs spiests pārvarēt smagus pārbaudījumus, nodevību no draugiem un pretējā dzimuma pārstāvjiem.

30, 39, 48, 57 – garīga, intelektuāla pārākuma skaitlis, taču šādi ļaudis neslēpj savu tieksmi pēc materiāliem labumiem. Kopumā neitrāla zīme, tās ietekme atkarīga no paša cilvēka rīcības un izvēlēm.

31, 40, 49 – līdzīgi iepriekšējam, taču ar to būtisko atšķirību, ka šie cilvēki ir iegrimuši sevī, nereti mēdz būt vai justies vientuļi, pat būdami notikumu epicentrā. Arī no materiālā viedokļa diezgan neveiksmīgi skaitļi.

32, 41, 50 – tikpat maģiski skaitļi kā 23: cilvēks ir harmonijā ar lielu skaitu citu cilvēku, taču brīdinājums: par saviem plāniem gan nevajag visiem stāstīt, jo tad tiem ir liels risks nepiepildīties. Labvēlīgas attīstības skaitlis.

37, 46 – labestības, veiksmīgas draudzības un mīlestības skaitļi. Pilnīga harmonija ar pretējo dzimumu un veiksme kopīgos projektos. Ļoti labvēlīgi skaitļi nākotnei.

43, 52 – diezgan neveiksmīgi skaitļi, simbolizē revolūciju, apvērsumus, likteņa triecienus un pārbaudījumus.

51 – milzīga iekšējā potenciāla skaitlis, liecina par karavadoņa dabu un paredz karjeru pavisam negaidītā jomā. Ļoti labvēlīgs visiem, kuri savu dzīvi saistījuši ar armiju, jūru, kā arī visa veida līderiem.

 

lalv

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.