6.4 C
Rīga
ceturtdien, 18 aprīlis, 2024

Kāpēc vīrietis nevēlas seksu, kā agrāk?

 

paris-kajas-sez

Kāpēc jauns vīrietis nevēlas seksu tik bieži,kā agrāk? Kur palikusi iekāre? Sievietes sūdzas, ka vīrieši kas uzsāk kopdzīvi vēlas seksu labi, ja vienreiz nedēļā. Un viņām ar tādu daudzumu nepietiek. Sievietes sāk šaubīties par sevi, jūtas nomāktas. Sievietei ir svarīgi lai viņu iekāro vīrietis. Līdz ko nav seksa viņa jūtas nevajadzīga. Nepilnvērtīga. Kur paliek kaisle, romantika, aplidošana?

Uzsākot kopdzīvi, vīrieši maz pievērš uzmanību ikdienas sieviešu vēlmēm. Reti kurš aizdomājas par to lai iepriecinātu savu sievieti. Parasti sievietes ir iniciatores. Viņas neaizmirst nopirkt savam vīrietim zeķes, cimdus, izgludināt kreklu un vienkārši palutināt ar karstu vannu. Tas tak ir saprotams, ka mēs vēlam saviem vīriešiem tikai labu. Bet kāpēc ir tik reti sekss? Kāpēc nav, kā bija pirms kopdzīves?

Vīrietis tāpat kā sieviete maina savus paradumus. Pierod, ka sieviete ir blakus, un vairs nav jānopūlas. Sākusies ir rimtā ikdiena. Pāru lielāka kļūda, ka viens vai otrs nevar uzsākt par to runāt. Izvairās no konflikta, atbildēm. Negrib dzirdēt patiesību. Sievietes parasti sāk uztraukties par savu ārējo pievilcību. Vai matu griezums ir īstais? Izmēģina dažāda veida diētas.

Mīļās dāmas. Pie vainas var arī būt citi iemesli. Ne vienmēr tā ir cita sieviete vai alkoholisms. Tie varbūt veselības traucējumi, stress darbā.  Vīrieša un sievietes seksualitāte vienkārši nesakrīt. Tikai kopdzīves laikā izkristalizējas, ka sievietei vajag seksu biežāk un vairāk. Sabiedrībā valda uzskats, ka vīrietis vienmēr grib un vēlas. Kļūdaini ir šādi domāt. Tas nav atkarīgs no dzimuma un vecuma. Katrs cilvēks ir individuāls un viņa seksuālā aktivitāte ir atkarīga no viņa paša.

 

AVOTS: Baltengelis.lv

 

1 KOMENTĀRS

  1. Sievietes domā par seksu vienīgi tad, kad vīrietis negrib.
    Iemesli var būt dažādi, kāpēc negrib:
    1) Agrāk vīrietis bija superaktīvs, bet viņam apnika lūgties pēc seksa, vai būt 95% dominantam, tikai viņš ir tas, kas grib.. kas grib pamēģināt ko jaunu, kaut vai tās pašas pozas.
    2) Sieviete sen vairs nedomā un ir aizmirsusi, ka vajag vīrieti arī iekāŗdināt..
    Sieviete ir aizmirsusi, ka viņai skapī ir kaut kas seksīgs!!!!
    3) Orālie prieki sen vairs nav… un vīriem vienkārši besī..
    4) Negribu, jo agrāk biju superaktīvs un apnika būt tam, kas 95% vienmēr uzvedina uz seksu!!!
    5) Sievietei agrāk bija vienalga, ka sekss ir biežz… bet tagad vot vina ir aizdomājusies, kāpēc vīrs negrib.

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.