Lasis ir ne vien veselīga maltītes izvēle, bet arī vienkārši un ātri pagatavojams produkts.
Nepieciešamās sastāvdaļas:
- 4gb laša filejas
- 4 vidēja lieluma tomāti
- 2tējk. olīveļļas
- Jūras sāls un melnie pipari
- ½ tējk. paprikas
- 4 ķiploku daiviņas (sasmalcinātas)
- 8 zariņi svaiga timiāna
Pagatavošana:
Cepamajā pannā izvieto lasi un tomātus ar griezto pusi uz augšu, apakšā paklājot cepamo papīru. Pārlej ar eļļu, ¾ tējk. sāls un ¼ piparu. Pārkaisi lasi ar papriku. Pāri visam pārkaisi timiānu un ķiploku. Gatavo, kamēr lasis ir viscaur gatavs, tumšs, aptuveni 8-10min.
Labu apetīti!
Dieviete.lv redakcija, Kristīne