-24 C
Rīga
svētdien, janvāris 17, 2021

Ķiplokos apcepts lasis un tomāti

 

lasis-ar-tomatu

Lasis ir ne vien veselīga maltītes izvēle, bet arī vienkārši un ātri pagatavojams produkts.

Nepieciešamās sastāvdaļas:

  • 4gb laša filejas
  • 4 vidēja lieluma tomāti
  • 2tējk. olīveļļas
  • Jūras sāls un melnie pipari
  • ½ tējk. paprikas
  • 4 ķiploku daiviņas (sasmalcinātas)
  • 8 zariņi svaiga timiāna

Pagatavošana:

Cepamajā pannā izvieto lasi un tomātus ar griezto pusi uz augšu, apakšā paklājot cepamo papīru. Pārlej ar eļļu, ¾ tējk. sāls un ¼ piparu. Pārkaisi lasi ar papriku. Pāri visam pārkaisi timiānu un ķiploku. Gatavo, kamēr lasis ir viscaur gatavs, tumšs, aptuveni 8-10min.

 

Labu apetīti!

Dieviete.lv redakcija, Kristīne

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your name here
Please enter your comment!