lasis-ar-tomatu

Lasis ir ne vien veselīga maltītes izvēle, bet arī vienkārši un ātri pagatavojams produkts.

Nepieciešamās sastāvdaļas:

  • 4gb laša filejas
  • 4 vidēja lieluma tomāti
  • 2tējk. olīveļļas
  • Jūras sāls un melnie pipari
  • ½ tējk. paprikas
  • 4 ķiploku daiviņas (sasmalcinātas)
  • 8 zariņi svaiga timiāna

Pagatavošana:

Cepamajā pannā izvieto lasi un tomātus ar griezto pusi uz augšu, apakšā paklājot cepamo papīru. Pārlej ar eļļu, ¾ tējk. sāls un ¼ piparu. Pārkaisi lasi ar papriku. Pāri visam pārkaisi timiānu un ķiploku. Gatavo, kamēr lasis ir viscaur gatavs, tumšs, aptuveni 8-10min.

 

Labu apetīti!

Dieviete.lv redakcija, Kristīne

 
0 Komentāru

Komentēt

Dieviete.lv,  noteikumi, ētikas kodekss, [email protected] 2019

+371 66 66 00 22  Valguma iela 31a, Rīga.

or

Log in with your credentials

Forgot your details?