0.3 C
Rīga
sestdien, 20 aprīlis, 2024

Lietas, ko tu dari katru dienu, kas grauj tavu pašapziņu

 

sieviete-tilts-klints

Patiesībā tu pats sev vienmēr esi ļaunākais ienaidnieks. Tikai vajag apzināties dažas lietas, kuras tu dari, kas ietekmē to, kā tu ikdienā jūties pats par sevi.

Ir divas pavisam bieži sastopamas rīcības, ko mēs gandrīz katrs darām ikdienā, bet par kurām nenojaušam, ka tās mūs ietekmē pat ļoti negatīvi. Tās ir sevis salīdzināšana ar citiem cilvēkiem un negatīva runāšana pašam par sevi.

It īpaši sieviešu starpā ir sastopama salīdzināšana. Cita vienmēr būs skaistāka, cita vienmēr būs gudrāka. Un, nemaz nemanot, šādi rīkojoties mēs sākam definēt pašas sevi.

Tu nespēsi piedzīvot kaut ko patiešām labu, līdz pats sevi līdz galam nepieņemsi.

Tu neesi tāds kā kāds cits – bet tas ir pilnīgi normāli un..labi! Tev ir jāpārzina savas labās īpašības, nevis jāmēģina saskatīt negatīvais. Mēs par sevi domājam trakāk, nekā viss patiesībā ir un kā to redz citi cilvēki. Jo vairāk sevi nosodīsi, jo sliktāk par sevi jutīsies un kļūsi galu galā par tādu cilvēku, kā pats par sevi uzskati.

Neļauj savām negatīvajām domām izveidot pašam savu skumīgo realitāti!

Tu neesi tas, kas ar tevi ir noticis pagātnē. Tu esi tas, kas esi izvēlējies būt šodien. “Balss, kas ir tavā galvā, neesi tu!”

Ja tava pagātne nav bijusi tā labākā, priecājies, ka esi izgājis tai cauri un nonācis tur, kur esi šobrīd. Neļauj gremdēties sliktās atmiņās, dzīvo uz priekšu ar domu, ka esi mācījies no visa negatīvā, kas ir noticis. Jo vairāk negatīvo domu būs tavā galvā, jo vairāk tās ietekmēs tavu dzīvi.

Neļauj nekam negatīvam ietekmēt tevis paša vērtību!

 

zeltene

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.