Tev vajadzēs:
- 2 olas
- nedaudz piena
- svaigus šampinjonus
- zaļumus (pētersīļus, sīpollokus vai dilles)
- sāli, piparus
- vidēja izmēra sīpolu
- nedaudz tomātu mērces
Pagatavošana:
- Sakul olas, pieber šķipsniņu sāls un svaigi maltus piparus, pievieno ēdamkaroti tomātu mērces, pielej nedaudz piena un rūpīgi samaisi.
- Sagriez šampinjonus gabaliņos, pieber gatavajai olu masai.
- Nomizo un smalki sagriez sīpolu, liec cepties uz pannas uzkarsētā taukvielā, līdz tie kļūst caurspīdīgi.
- Lej virsū olu masu un samaisi visu uz pannas, tad uzkaisi pa virsu zaļumus.
- Cep gatavu no abām pusēm.
Tomātu mērce dos nelielu, patīkamu skābumiņu, bet zaļumi ir tik ļoti nepieciešamie vitamīni.
Labu apetīti vēl Dieviete.lv redaktore Lapsa