8.2 C
Rīga
trešdien, 24 aprīlis, 2024

NOSKATIES – #DodPieci šī gada skaistā himna! VIDEO

 

26 Latvijā iemīļoti mūziķi ierakstījuši nu jau trešo gadu notiekošā labdarības maratona #DodPieci himnu “Nepārlaužams”.

Labdarības maratons #DodPieci šogad notiks no 15. līdz 21. decembrim, kad stikla studijā Rīgā, Stacijas laukumā, šīs dienas nepārtraukti darbosies trīs Radio 5 dīdžeji – Toms Grēviņš, Magnuss Eriņš un Aleksis Vilciņš – , ne tikai uzturot 24h dzīvo radio ēteru, bet arī ieturot gavēni, tādā veidā paužot atbalstu cilvēkiem, kuriem ikdienas kaut kas tiek liegts.

Šogad klausītājiem būs iespēja ar ziedojumu vismaz 5 EUR apmērā atbalstīt biedrības “Dzīvības koks” organizētas nometnes  onkoloģisko pacientu rehabilitācijai, pretī par šo balsojumu saņemot sevis izvēlētu muzikālo kompozīciju. Ziedojuma minimālā summa ir 5 EUR, maksimālā nav noteikta.

Iepriekšējo divu gadu #DodPieci labdarības maratonos tika vākta nauda dāvanām vientuļajiem pensionāriem (2014.g.) un asistentu apmaksai bērniem ar īpašām vajadzībām (2015.g.)

Piedāvājam noskatīties šī gada #DodPieci himnu “Nepārlaužams”.

 

Dziesmas mūzikas autori ir Dons, Goran Gora un Māra Upmane-Holšteine. Teksta autoru vidū ir Māra Upmane-Holšteine, kā arī vairāki repa mākslinieki – VIŅA, ansis, Edavārdi, Ozols un Reiks. Dziesmas producents – Rūdolfs Budze (DJ Rudd).

Dziesmu iedziedājuši klausītāju iemīļoti vokālisti: Aija Vītoliņa, Aija Andrejeva, Māra Upmane-Holšteine, Marta Grigale, Goran Gora, Ralfs Eilands, Dons, Markus Riva, Jānis Aišpurs, Lauris Valters, Jānis Stībelis, Justs, Intars Busulis, sešas Latvian Voices vokālistes, reperi: VIŅA, ansis, Edavārdi, Ozols, Reiks, kā arī instrumentālisti Mārcis Auziņš (ģitāra) un DJ Rudd (taustiņinstrumenti, elektronika).

Dziesmas video režisējusi Latvijas Televīzijas režisore Zane Gargažina, operatori – Mārtiņš Šalmis un Ņikita Korņevs, video montāža – Edmunds Rimšāns, krāsu korekcija – Māris Martušs gaismas – Ronalds Blūms un Lāsma Kokenberga.

 

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.