1.1 C
Rīga
sestdien, 20 aprīlis, 2024

Sieviete un nauda

 

sieviete-kleita-gara

… vai 6 veidi kā pievilkt naudu sievišķīgi

Nauda – tā ir enerģija, nauda – tas ir viens no veidiem, kā realizēt savas vēlmes un mērķus. Sieviete pēc savas dabas jau sākotnēji ir radīta, lai būtu bagāta un dzīvotu Pārpilnībā. Bet vai tā tas patiesībā ir?
No bērnības mums māca, ka nauda ir jānopelna darbā. Vai tā tas ir?
Sieviete pēc savas dabas arī ir Pārpilnība un Bagātība, un noskaņojoties uz savas iekšējās pasaules vibrācijām, paaugstinot savu sievietes enerģētiku, tā pievelk visus Pasaules labumus…naudu u.t.t. no visdažādākajiem avotiem, caur radošo realizāciju, caur vīriešiem, dāvanām un interesantiem projektiem.
Sekojot savai sievišķajai dabai, sieviete kļūst bagāta.

Kā apzināties šo sievišķo dabu un iziet no vīrišķo enerģiju valdīšanas, kurā mēs pašas sevi esam iedzinušas?
Šoreiz par 6 veidiem, kā to izdarīt.

Attīstīt savu Sievietes Centru

Šis ir pats galvenais aspekts. Sievietes pirmsākums ir dzemde un daudz kas sievietes dzīvē ir atkarīgs no tās piepildītības ar enerģiju un vibrāciju līmeņa. Jo augstākas vibrācijas, jo vieglāk sievietes dzīvē atnāk visi labumi – visdažādākajos veidos. Jo spēcīgāka sievišķā enerģija, jo lielāka Pārpilnība. Gadiem ejot, mēs šo enerģiju zaudējam, un tieši tāpēc ir tik daudz dažādu problēmu – tai skaitā arī finansiālu.

Nav jēgas vainot vīrieti, kas ir blakus par to, ka tas par maz pelna un nenodrošina pietiekami augstu materiālās dzīves līmeni, jo mēs pašas viņam nedodam pietiekami daudz enerģijas viņa realizācijai.

Mēs zinām, ka vīrietis lielāko daļu savu enerģijas saņem no sievietes (sieviete nodod šo enerģiju caur mīlestību, jūtām pret vīrieti, barojot viņu, dodot spēkus realizācijai)  Nevajag “zāģēt” savu vīrieti. Vajag vienkārši nodarboties ar sevi, paaugstināt savu enerģijas līmeni dzemdē (tā ir savu intīmo muskuļu trenēšana, dažādas prakses, kas palīdz paaugstināt enerģētiku dzemdē).

Sajūsmināties par sevi, noskaņoties uz Visumu

Noskaņoties uz savu sievišķo pirmsākumu, apzināties sevi kā īstu sievieti. Pārstāt atrasties vīrišķajās enerģijās, jūtoties kā “supermenam”, kurš pats visu dara. Sāc iepriecināt un lutināt sevi ar visdažādākajiem sīkumiem. Vairāk līdzekļu ieguldi savā apmācībā un sevis sakopšanā (rūpēs par savu skaisto ķermeni). Arī apģērbs sievietei ir ļoti svarīgs. Kad sieviete noskaņojas uz savu pirmsākumu, viņa noskaņojas uz Visuma kopējo ritmu un visa pasaule viņai palīdz piepildīt viņas vēlmes. Viss atnāk viegli un ar prieku, bez piepūles.

Dāvāt prieku

Viena no sievietes misijām ir dāvāt prieku. Kad sieviete ir noskaņota savos dabīgajos ritmos, kad viņa ir mierīga, apmierināta un laimīga, viņa izstaro Gaismu un Mīlestību. Bet mēs katra pati varam sevi padarīt laimīgu un starojošu. Tā kā, ja iekšā šo emociju nav, neviens cits cilvēks, neviens vīrietis mums to nespēs sniegt.

Viss nāk no iekšējās pasaules un iet caur iekšējo pasauli.

Daudzas sievietes maldās, jo domā: «Tagad es satikšu savu sapņu vīrieti, apprecēšos un būšu laimīga sieviete.». Tas ir mīts un nepatiesība – kamēr nav miera un harmonijas sevī, neviens cits to nespēs dot, un neviens nepadarīs jūs laimīgas. Atrodi šīs emocijas sevī, fokusē uz tām savu uzmanību, attīsti tās, un tad kļūsi par pašu laimīgāko sievieti pasaulē, dāvājot arī pasaulei savu prieku, gaismu un mīlestību. Un tad arī tavs vīrietis izdarīs tavā labā visu: «noliks pasauli pie kājām»;

Attīstīties radoši

Nodarbojies ar jebkuru radošu nodarbi, kas nes tev prieku un sajūsmu – brīdī, kad to darām, mēs noskaņojamies uz savu dabu. Ir svarīgi atrast tieši to nodarbi, kas nesīs prieku un dos stimulu tālākai attīštībai. Caur radošumu notiek mūsu pašrealizācija.

Lūgt vīriešiem palīdzību

Pat visspēcīgākajai sievietei ir jāņem vērā šis aspekts. Un jālūdz palīdzība vīriešiem, bieži – pat nepazīstamiem. Tici, vīrieši ar prieku tev palīdzēs – gan sīkumos, gan – lielās lietas. Iemācies ar cieņu un uzmanību izturēties pret vīriešiem, un tu redzēsi, ka viņi vienmēr ir gatavi nākt palīgā.

Valkāt skaistu veļu un zeķes

Pērc dārgu veļu, pašu skaistāko un labāko. Sieviete skaistā veļā un zeķēs ir neaizmirstama. Pat tad, ja tavā dzīvē šobrīd nav vīrieša, kam to parādīt – valkā to pati savam priekam. Sajūtas būs lieliskas.

Noskaņojies uz sevi un savu dabu, apzinies, ka esi pelnījusi pašu labāko, kas ir šajā pasaulē. Pārpilnību, labklājību. Notici tam, un tā realizēsies tavā dzīvē.

 

Tulkoja: Ginta FS

AVOTS

 

2 KOMENTĀRI

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.