6.8 C
Rīga
ceturtdien, 25 aprīlis, 2024

4 seno japāniešu noslēpumi veselīgai dzīvei

 

sieviete-japane

  1. IZVAIRIES NO DZERŠANAS MALTĪTES LAIKĀ

Daudzi japānieši tic, ka dzerot jebkāda veida šķidrumu maltītes laikā, tiek bojāta gremošanas sistēma. Katru reizi, kad iedzeram, tiek atvēsināta mūsu ķermeņa temperatūra un tiek atņemts siltums, ko uzņemam no maltītes. Ideālais variants ir nodrošināt savu ķermeni ar šķidrumu caur augļiem, zupām un dārzeņiem.

  1. KARSTA VANNA PAGARINA TAVU DZĪVI

Mums visiem patīk karstas vannas. Japānieši dodas karstās vannās, lai uzlabotu gremošanu, notīrītu ādu un pagarinātu dzīvi. Karsta vanna uzlabo asins cirkulāciju, atslābina muskuļus, ļauj atbrīvoties no stresa un nomierina.

  1. NEĒD KĀ SUMO CĪKSTONIS

Tavi ēšanas paradumi ir īpaši svarīgi, kad runājam par svaru. Ja paskatamies uz sumo cīkstoņiem, kuri par spīti lielai fiziskajai aktivitātei tāpat ir apveltīti ar lieko svaru, tad varam secināt, ka viss slēpjas ēšanas paradumos. Sumo cīkstoņi neēd sātīgas brokastis, toties ietur divas lielas maltītes dienas laikā un gigantisku porciju pirms gulētiešanas. Ieturi balansētu diētu, kā arī izvairies no neveselīgas maltītes un iegūsi ne vien slaidu augumu, bet arī veselību.

  1. SILTUMS IR DZĪVE

Ēdiens ir enerģijas un siltuma avots un bez tā mēs nespējam izdzīvot. Katram produktam ir sava sezona, kas palīdz mūsu ķermenim adaptēties dažādiem laikapstākļiem. Atceries, ka mūsu ķermenim ir vajadzīgs ne vien zaļumu, augļu un dārzeņu ēdiens, bet arī kas barojošāks, lai sasildītu un stiprinātu ķermeni.

 

 

Dieviete.lv redakcija, Kristīne

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.