19.3 C
Rīga
piektdien, 3 maijs, 2024

Ezotēriskais spēks: visi vēlas slepenas zinības

 

Nav iemesla apgalvot, ka enioloģija ir pasaulē vispārēji atzīta un ļoti izplatīta (daudzviet pat atklāti izsmieta un dēvēta pat par kārtējiem “pesteļiem”), taču kā zinātne, kas pēta energoinformātiku, tā skaidro iemeslus veselības un psihes problēmām, kā arī lielā mērā ļauj normalizēt konkrētas dzīves situācijas. Kā tas notiek? Vispirms speciālists, kurš veic tā dēvēto eniokorekciju, ieiet cilvēka informatīvajā kanālā, tur uzmeklē problēmas iemeslus, tad iedarbina kādu konkrēta notikuma programmu. Viss šis darbs risinās tā dēvētajā domāšanas un enerģētikas jeb sensorikas līmenī jeb laukā.

Tādā veidā iespējams pietiekami efektīvi atklāt, kas ir tās problēmas, kuras noved līdz veselības un psihes problēmām. Piemēram, enioloģija pauž, ka ar kuņģa darbību saistītās problēmas izraisa pārinodarījumi, ar nierēm – līdzjūtība saistībā ar kāda cilvēka nāvi, ar ginekoloģiju – zīlēšanas ar kārtīm, tostarp arī taro.

Pētnieki pauž – ir ļoti būtiski saprast, kas ir tie spēki, kuri stāv aiz visām šīm slimībām un neveiksmēm. Izrādās, atbildi šim jautājumam var sniegt viena no enioloģijas apakšnodaļām ufoloģija – zinātne, kas pēta anomālās parādības. Piemēram, viens no nesen atklātībā nākušajiem slepenajiem ANO (nu patīk, ļoti patīk dažādām organizācijām joprojām spēlēties tajā noslēpumainības smilšukastītē!) ziņojumiem pauž, ka patlaban kopumā vismaz 90 (!) ārpuszemes izcelsmes civilizācijas veic medicīniska un bioloģiska rakstura eksperimentus ar Zemes apdzīvotājiem.

Un vēl vairāk – izrādās, visas reliģiskās un tostarp arī ezoteriskās mācības ir šo citplanētiešu programmas, kas mums “iedotas”. Šīs svešās programmas rāda cilvēkiem animāciju–hologrammas par NLO lidojumiem, visādiem spokiem un tamlīdzīgām anomālijām. Tādā veidā arī iedarbina programmas visu veidu reliģisko sektu un okulto klanu izveidošanai, un tādējādi darbojas arī sveša saprāta izstrādātas programmas politikas un ekonomikas jomā.

Tostarp mūsdienu pētnieki uzskata, ka nav tik svarīgi noskaidrot un uzzināt, kā viņi to dara. Daudzkārt svarīgāk būtu saprast: kāpēc? Sak, kādā gan nolūkā kāds mums liek vienam otru pazemot, aplaupīt, nogalināt un censties aizraut līdzi bezdibenī arī visu apkārtējo vidi? Varbūt pagaidām mēs vēl neesam izpelnījušies, lai ārpuszemes racionālais saprāts mūs uzskatītu par saprātīgām būtnēm?

 

lalv

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.