6.7 C
Rīga
sestdien, 20 aprīlis, 2024

Blue Shock Race pārvērš hobiju naudas pelnīšanā un nosvin savu pirmo dzimšanas dienu

 

22. decembrī tirdzniecības centrā Riga Plaza gada jubileju svinēja viena no pirmajām bērnu elektrokartingu hallēm pasaulē Blue Shock Race KidsZone. Pasākuma laikā viesiem bija iespēja bez maksas izmēģināt Blue Shock Race piedāvātās izklaides iespējas – simulatoru spēles un elektrokartingu trasi, kā arī atskatīties uz halles aizvadītā gada nozīmīgākajiem notikumiem un nobaudīt īpašo Blue Shock Race dzimšanas dienas kliņģeri.

 

Rīgas halles vadītājs Niks Jansons atzina, ka šis gads bijis saspringts, tomēr notikumiem bagāts. Jansons stāstīja, ka šī gada laikā, pateicoties spēcīgajai komandai, panākts ļoti daudz un šobrīd trases klientu skaits pamazām pieaug. “Blue Shock Race ir unikāls projekts Latvijā – mums ir trases Liepājā un Rīgā, turklāt elektrokartingi, ar kuriem notiek sacensības, tiek ražoti tepat uz vietas Latvijā,” atklāja Jansons.

 

Viens no Blue Shock Race dibinātājiem Artis Daugins atzina, ka Rīgas halle kā prototips ir unikāla vieta, kur reālajā dzīvē tiek testētas visas Blue Shock Race komandas idejas. Pasākuma laikā Daugins stāstīja, ka pēc veiksmīgās halles atklāšanas Rīgā apkārtējie bijuši diezgan skeptiski pret halles atvēršanu arī Liepājā, jo tur iedzīvotāju skaits ir krietni mazāks nekā Rīgā. “Šobrīd peļņa abās hallēs ir ļoti līdzīga, un halles gan Rīgā, gan Liepājā strādā bez manas iesaistes. Par to liels paldies ir jāsaka komandai.” Daugins piebilda, ka papildus esošo haļļu attīstīšanai tiek plānota jaunu trašu atvēršana Krievijā, Lietuvā un Igaunijā.

 

Pasākumā piedalījās arī lielākie Blue Shock Race sadarbības partneri – Riga Plaza, Milzu!, Māmiņu klubs, XS Toys, Dāvanu Serviss, Dream Sim un citi. Milzu! vadītājs Enno Ence pasākuma laikā uzsvēra, ka Blue Shock Race ir izcils piemērs, kā pārvērst hobiju naudas pelnīšanā. “Ja ir ideja, tad tā ir jāattīsta,” uzstāja Ence.

 

Šī gada laikā finansiālais ieguldījums Rīgas halles izveidē un uzturēšanā sasniedzis apmēram 100 tūkstošus eiro. Hallē strādā astoņi cilvēki, un pieprasītākais Blue Shock Race pakalpojums ir elektrokartings, taču halle piedāvā arī citas iespējas: rallija simulatorus un videospēles. Tāpat trasē iespējams organizēt dzimšanas dienas ballītes, kā arī dažādas bērnu un jauniešu sacensības.

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.