11.4 C
Rīga
piektdien, 26 aprīlis, 2024

Intīmi: Ko viņa kautrējas pajautāt. Tā domā vīrieši

 

1. jautājums: Vai tu nedomā, ka man TUR viss ir pārāk plats?

Maksts iekšpusē ir maz nervu galiņu, tāpēc sieviete dažreiz nespēj novērtēt, cik cieši maksts apņem tavu locekli. Priekšspēlē un mīlējoties izdalījušās smērvielas vēl vairāk vājina šo sajūtu, tāpēc viņai šķiet, ka tev tur ir pārāk brīvi.

Atbilde: Neaizmirsti ik pa laikam viņai pateikt, cik tur viss ir jauki šauri un cieši. Pat tad, ja tā nav. Pēdējā gadījumā vari ieteikt draudzenei vingrinājumus, kas galu galā nostiprinās maksts muskuļus – stāsti viņai, ka tevi vai traku padara, kā viņa saspiež, tad atslābina maksts muskuļus, kad loceklis atrodas makstī.

Piezīme: Īpaši šis jautājums satrauc dzemdējušās sievietes, jo pastāv uzskats, ka dzemdībās tur viss tiek izstiepts. Patiesībā elastīgie maksts audi viegli izstiepjas un saraujas atpakaļ.

2. jautājums: Vai tev neizraisa riebumu tā smarža, kad man ir mēnešreizes?

Atbilde: Tu vēl vairāk pārliecināsi viņu, ka esi pats labākais, ja tādā dienā apkampsi viņu un čukstēsi: “Šajās dienās tu smaržo tik uzbudinoši”.

Piezīme: Sievietes daudz skaidrāk nekā vīrieši jūt menstruālo asiņu saldeno smaržu un uztver to kā nepatīkamu. Vīriešiem šī smarža netraucē, jo satur feromonus – vielas, kas atmodina seksuālo aktivitāti.

3. jautājums: Vai tu domā, ka man ir pārāk mazas (lielas, nokārušās, neglīti veidotas un tā tālāk) krūtis?

No 100 sievietēm 99 sirds dziļumos uztraucas par vairākiem “būtiskiem trūkumiem” šajā ķermeņa daļā – visbiežāk bez jebkāda iemesla.

Atbilde: Ja kādu dienu nevēlies redzēt uz sava dārguma krūtīm pēcoperācijas šuves, neaizmirsti tās apbrīnot. Vismaz reizi mēnesī.

4. jautājums: Vai tu raizējies par to, ka vairs nebiju jaunava brīdī, kad satikāmies?

Sakot “nē, nemaz” – parādīsi savu emociju trūkumu. “Jā, briesmīgi,” – viņa jutīsies aizvainota. „Labāk nerunāsim par to” – viņa saslims aiz ziņkāres.

Atbilde: Esmu priecīgs, ka mūsu tikšanās laikā tu jau biji diezgan pieredzējis un pieaudzis cilvēks – tādēļ esmu pārliecināts, ka tu izvēlējies mani apzināti.

Piezīme: Tikai neatļaujies kādu no rupjajiem jociņiem “pudeles atkorķēt es ļauju viesmīlim” stilā. Sievietes tie ļoti aizvaino.

5. jautājums: Kā tevi sodīja bērnībā?

Tas nenozīmē, ka viņa ir sadiste. Viņa vienkārši grib tevi pažēlot. Un vispār vēlas uzzināt ko vairāk par tevi.

Atbilde: Nevajag tēlaini stāstīt, kā bērnībā mamma un tētis tevi pēra ar siksnu – it īpaši, ja plāno kādreiz iepazīstināt viņu ar saviem vecākiem: viņa tiem nekad nepiedos iemīļotā pazemošanu. Labāk pastāsti kādu tev glaimojošu lietu: piemēram, kā tevi atstāja bez saldā ēdiena, jo tu pagalma huligānam uzsiti zilu aci par kaķa mocīšanu.

6. jautājums: Vai esi slimojis ar seksuāli transmisīvām slimībām?

Pat prezervatīvu lietošana ne vienmēr noteikti aizsargā pret seksuāli transmisīvām slimībām. Dažas no šīm slimībām var palikt līdz galam neizārstētas gadiem ilgi. Tāpēc interese šajā gadījumā ir pilnīgi likumīga un pamatota.

Atbilde: Ja nekad neesi ar tādām slimojis, protams, vari to sacīt. Bet, ja kādreiz tev nepaveicās, tad varbūt viņai ne vienmēr tas jāzina: tavs uzticamības kredīts var strauji nokristies. Šajā gadījumā labākais – iziet pārbaudi un pēc tam atstāt izziņu redzamā vietā, sakot, ka tādu prasīja darbā.

7. jautājums: Vai pamanīji, ka es orgasmu tikai tēloju?

No 7 līdz 9% sieviešu nekad nav piedzīvojušas orgasmu. Vēl 40% – ļoti reti. Viena trešdaļa no visām sievietēm spēj piedzīvot tikai klitora orgasmu (kas reti notiek tieši dzimumakta laikā). Vēl viena trešdaļa spēj izjust vaginālo orgasmu, kas rodas dzimumakta laikā, taču tas nav ļoti spilgts – tā ir virkne vairāku ” apmierinātības virsotņu”, no kuriem neviens nav tāds orgasms, kā tu iedomājies. Diemžēl, tikai 10-15% sieviešu regulāri piedzīvo īstu orgasmu. Neko darīt, tā nolēmusi dabu – jo vairāk tāpēc, ka pat bez orgasma sieviete var iegūt daudz prieka no seksa.

Atbilde: Nē, nepamanīju. (Šis ir gadījums, kad patiesība var īslaicīgi noiet no skatuves. Ja tu kaut reizi pārmetīsi viņai tēlošanu, pastāv iespēja, ka viņa zaudēs pašpārliecinātību, pārstās vispār censties gūt baudu no seksa ar tevi un domās, ka tev ar viņu ir slikti).

Piezīme: Ir zināms, ka dažkārt sievietēm orgasma simulācija izraisa tā iestāšanos pa īstam. Tas ir – viss notiek laikā, kad viņa jau beigusi stenēt, izlocīt ķermeni un skrāpēt tavu muguru.

8. jautājums: Vai vēlies precēt mani?

Atbilde: Uz šo jautājumu atbildi ieteikt nevar, nāksies izlemt pašam.

 

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.